TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Deutsche Telekom AG, a legnagyobb európai távközlési vállalat felügyelőbizottsága egyhangúlag a 41 éves Kai-Uwe Rickét bízta meg a társaság vezetésével.

Az új igazgató november 15-i hatállyal Helmut Sihler helyét veszi át. Sihler csakátmenetileg, hat hónapra vállalta a cég vezetését júliusban, amikor az addigi elnök, Ron Sommer távozott a súlyosan eladósodott konszern éléről. Ricke feladatai közé tartozik, hogy folytassa a Deutsche Telekom konszolidálását, és növekedési kilátásokat dolgozzon ki a vállalat számára - mondta Hans-Dietrich Winkhaus, a Deutsche Telekom felügyelő bizottságának elnöke.

A legutolsó hivatalos adat szerint a Deutsche Telekom 64,2 milliárd eurós adóssággal birkózik, amelyet 2003 végére 50 milliárd euróra akarnak csökkenteni.

Érdekesség, hogy Kai-Uwe Ricke édesapja is állt már a Deutsche Telekom élén. Az új menedzser a konszern két sikeres üzletágáért felelt eddig az elnökségben: a mobiltelefonos és az internetes üzletért. Az első félévben értékesítésből 25,75 milliárd euró folyt be a Deutsche Telekomhoz, a T-Mobile és a T-Online ehhez több mint tízmilliárd euróval járult hozzá.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.