TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az amerikai Pfizer gyógyszergyártó 5,2 milliárd dollárért felvásárolja az ugyancsak ágazatbeli Anacor Pharmaceuticals amerikai céget.

Az Anacor egyik, ekcéma kezelésére kifejlesztett gyógyszerét most vizsgálják be a hatóságok, és ha zöld jelzést kap a készítmény, akkor a Pfizer számításai szerint a csúcsévekben az értékesítés elérheti, sőt meg is haladhatja a 2 milliárd dollárt.

A Pfizer 99,25 dollárt fizet készpénzben egy Anacor részvényért, ez 55 százalékkal haladja meg a papír pénteki záróárfolyamát. Az Anacor árfolyama a hétfői New York-i tőzsdenyitást megelőző elektronikus kereskedésben 53 százalékos pluszban áll.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.