TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A legnagyobb európai internet szolgáltató, a Deutsche Telekom leányvállalata, a T-Online az idei harmadik negyedévben jelentős, az elemzői várakozásokat meghaladó mértékű működési eredmény növekedést ért el.

Az EBITDA, az adó-, kamat-, leírások- és amortizáció előttieredmény a júliustól szeptemberig tartó periódusra vonatkozóan 35,6 millió euró lett, szemben az előző negyedévben elért 28,82 millióval. Az elemzői előrejelzések átlaga 17,7 millió euró volt. A harmadik negyedévben az előfizetők száma az előző év azonos periódusával összevetve 21 százalékkal 11,8 millióra emelkedett Európa szerte.

A T-Online International AG értékesítési árbevétele éves bázison 270 millió euróról 383 millió euróra emelkedett. Az első kilenc hónap alatt az értékesítési árbevétel 38,5 százalékkal 1,12 milliárd euróra nőtt. A nem előfizetői díjakból származó bevétel 91 százalékkal 238 millió euróra emelkedett. A banner hirdetések- és az elektronikus kereskedelem díja, valamint a fizetett ajánlatok az összes árbevétel 21,3 százalékát termelték ki. Az első kilenc hónap EBITDA eredménye 50,4 milliárd euró volt, de ez tartalmazza a T-Motion eladásából származó 27,3 millió euró egyszeri rendkívüli tételt is.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.