2017. április 10. 12:31

Ennyiből kétszeresen is bevédik a Dagályt.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

244 milliót kap a Valton-Sec Kft., hogy a vizes vb ideje alatt őrizze a Dagályt, írtuk meg szombaton. Ez, tekintve, hogy a kormány kedvenc biztonsági cégéről van szó, bagatell összegnek érződött, most pedig az is bebizonyosodott, hogy ezt odafönt is így érezték. A 444.hu vette észre, hogy a Valton két további, összesen több mint 1,1 milliárd forintos megbízást is elnyert a vizes vb-re.

Ezeket a közbeszerzéseket sem hirdették meg, meghívásos alapon lehetett pályázni rájuk, így bizonyult ismét a legrátermettebbnek a Valton.

Az egyik megbízás szinte említésre sem méltó: 58 752 000 forintról szól, melyből a vizes vb egyik irodáját kell védeni az Angol utcában.

A másik, már jelentősebb összeg 1,1 milliárdos, ezt a „Dagály Úszóaréna és környéke, Hajós Uszoda és környéke, Batthyány téri High Diving helyszín, Városligeti Műjégpálya - szinkronúszás, Balatonfüred - nyíltvízi úszás helyszíne, Hotelek, kiegészítő helyszínek” őrzésére kapják a kormány kedvenc kopaszai.

Igen, az előző, 244 milliós pakk már önmagában a Dagály védelméről szólt, mely ez utóbbi feladatkörben is felbukkan, szóval azt a helyszínt aztán tényleg rendesen őrzik majd.

A Valton a három szerződésével összesen 1,4 milliárdot szakít. A vizes vb eddigi összeköltsége csak a hivatalos hirdetményekre támaszkodva 93 144 920 365 forint.

mfor.hu