TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Rekordnagyságú, 2,1 milliárd svájci frankos veszteségről számolt be harmadik negyedéves jelentésében a Credit Suisse (CS); az eredmény rosszabb a vártnál. A társaságnál egyben megerősítették a pénznyelőként működő biztosítási részleg vezetőváltását is.

A CS Leonhard Fischert, a Dresdner Kleinwort Wassersteinbefektetési bank korábbi első emberét nevezte ki a Winterthur vezetőjének - egy olyan időszakban, amikor nyilvánvalóvá vált, milyen hatással volt a világpiaci hanyatlás a cégcsoport biztosítási és befektetési bank tevékenységére.

Svájc második legnagyobb pénzügyi csoportja egyedül a biztosítási tevékenységből 1,4 milliárd frank veszteséget szenvedett el; eredményét a Credit Suisse First Boston hitelezési veszteségek miatt tartalékolási kötelezettsége és visszaeső aktivitása rontotta tovább.

Az elemzők a harmadik negyedév veszteségét előzetesen 2 milliárd frankra becsülték; a csoport az előző negyedben 579 millió frank veszteséget ért el, a tavalyi év harmadik negyedében 299 millió frank volt veszteség mértéke.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.