TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A német Allianz biztosító a harmadik negyedévben 1,7-3 milliárd euró közti veszteséget szenvedhetett - vélik piaci elemzők. Az első kilenc hónapban a milliárdos árvízkárok, az amerikai azbesztkártérítések éa a Dresdner Bankkal kapcsolatos gondok terhelték a biztosítót.

A nyári árvizek mintegy 550 millió eurós terhet jelentenek az Allianznak. További 750 millió eurót amerikai leánycége, a Fireman's Fundnál a megnőtt azbeszt-megbetegedési kockázatok kapcsán kártérítésre kell fordítania, és az erősen veszteséges Dresdner Bank helyzetében sem várható javulás.

A biztosító csütörtökön teszi közzé negyedéves adatait. A második negyedben az Allianzot a Dresdner Bank miatt 356 millió eurós veszteség érte, így az első negyed 1,9 milliárd eurós nyeresége az első félév végére 1,6 milliárd euró alá csökkent.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.