2002. április 3. 11:00

Várhatóan májustól megkezdődik a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatására létrehozott Széchenyi-kártya közrebocsátása.

Várhatóan májustól megkezdődik a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatására létrehozott Széchenyi-kártya közrebocsátása - jelentette be a kormány keddi ülését követően, Budapesten Borókai Gábor. A kormányszóvivő elmondta, hogy az elsősorban a folyóeszköz- finanszírozást elősegítő Széchenyi-kártyára kiírt pályázaton három bank, az OTP, a Postabank és a Magyar Kereskedelmi és Hitelbank ajánlatát fogadták el.

Matolcsy György gazdasági miniszter arról adott tájékoztatást a kormányülésen, hogy a három hitelintézettel csütörtökön írják alá a szerződést, ezt követően a Vállalkozók Országos Szövetsége, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke több mint százezer vállalkozót értesít levélben a Széchenyi-kártyához történő csatlakozás feltételeiről. Mint elhangzott, a pályázat iránt eredetileg 12 bank érdeklődött, közülük öten nyújtották be pályázatukat, és hárman maradtak talpon.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.