TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egy most közzétett felmérés szerint továbbra is a hétfői napon interneteznek az emberek legtöbbet.

A OneStat.com elemzése szerint a világháló heti forgalmának 15,34 százaléka zajlik az első napon. A hét multával az aktivitás a szakemberek szerint folyamatosan csökken, noha nincsenek látványos különbségek. Kedden 15,16 százaléka, szerdán pedig az 14,57 százaléka zajlik az összes tevékenységnek. A barangolások 14,57 százaléka csütörtökön, 14,43 százaléka pedig pénteken zajlik. A hétvégéken sincs ma már nagy különbség, hiszen szombaton 13,19 százalékát, vasárnap pedig 12,52 százalékát bonyolítják a heti letöltéseknek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.