2008. december 10. 10:54

A Volán-társaságok december 14-én léptetik életbe a jövő évi menetrendjüket, amely lényeges változtatást nem tartalmaz a mostanihoz képest - jelentette be Saslics Elemér, a Volán Egyesülés vezérigazgatója szerdán, sajtótájékoztatón, Budapesten.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Elmondta: a jövő évi menetrendben az igények, a kapacitások, a csatlakozások jobb összhangját teremtik meg, a kiszámíthatóság érdekében kiterjesztik az ütemes menetrendet a Budapest-Gyöngyös-Eger, a Budapest-Székesfehér-Veszprém vonalakon is.

A Volán-társaságok naponta a települések közötti helyközi forgalomban 1,2 millió, a településen belüli helyi forgalomban 1,6 millió utast szállítanak. Naponta a helyközi viszonylatban munkanapokon 38.200, szabadnapokon 18.200, munkaszüneti napokon 15 ezer járatot közlekedtetnek. A helyi forgalomban naponta munkanapokon 36 ezer, szabadnapokon 22.800, munkaszüneti napokon 20.100 járatot indítanak.

MTI/Menedzsment Fórum