Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Új szakember csatlakozott a szolgáltatott irodák hasznosításával, üzleti szolgáltatásokkal, seed- és kockázati tőkebefektetésekkel foglalkozó DBH Grouphoz - olvasható az mfor.hu-nak küldött közleményben.

Koppány Emese

Koppány Emese tölti be a DBH Serviced Office üzletág-igazgatói posztját. A szakember az Iparművészeti Főiskola textil szakán divattervezőként végzett, amit a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett közgazdász diplomával egészített ki 1993-ban. Karrierjét 1995-ben a német NORMSTAHL cégnél kezdte, ahol kereskedelmi-, majd pénzügyi vezetőként dolgozott. 2009-2012 között a szintén német tulajdonú Jeremias GmbH magyarországi leányvállalatánál volt kereskedelmi- és pénzügyi vezető, majd ügyvezető igazgató. A magyar anyanyelvén kívül angolul és németül beszél.

A DBH szolgáltatott irodaközpontjai jelenleg két országban, három helyszínen - Budapesten és Debrecenben, valamint Bukarestben - összesen 6700 négyzetméteren biztosítanak „A” kategóriás irodákat, alapterület és időtartam tekintetében is rugalmas feltételekkel. „Cégcsoportunk szolgáltatott irodákkal foglalkozó üzletága, a DBH Serviced Office hamarosan új lokációt nyit Bel-Budán. Új helyszínünkön a klasszikus és a szolgáltatott irodai szolgáltatások mellett közösségi tereket is kínálunk a startup vállalkozások számára”- nyilatkozta Koppány Emese, a DBH Serviced Office üzletág-igazgatója.

A nemzetközi üzleti és befektetési szolgáltatások piacán a DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), másrészt erre épülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, számvitel, üzleti adminisztráció, informatikai szolgáltatások és projektmenedzsment területeken), harmadrészt pedig kockázati tőkét biztosít a hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozásoknak.

A DBH Group nemzetközi irodahálózata révén számos befektetést hajtott végre az országban és a régiónkban az elmúlt másfél évtizedben. A cégcsoport 2008 őszén az európai pénzügyi és befektetési piacon szerzett tapasztalatokra alapozva hozta létre a DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt-t. Az 5 milliárd forintos tőkealapból közel 2 milliárd forint már kihelyezésre került innovatív és startup vállalkozásokba. Az alap befektetései között vannak – többek között – informatikai, egészségipari és más, csúcstechnológiát képviselő vállalkozások is, amelyek regionális vagy globális piaci szereplőkké kívánnak nőni a kapott tőke, és a DBH-csoport más cégeitől kapott vállalkozás-fejlesztési és tanácsadói szolgáltatások segítségével.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.