3p

Napjainkra a csomagszállítás mennyisége hihetetlen mértékben megnőtt, melyhez jelentősen hozzájárult a Covid-időszak is. A lezárások miatt, valamint a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, rengeteg vásárló tért át az online vásárlásra, és ezáltal a futárszolgálatok leterheltsége is megnövekedett.

A piac azonban rugalmasan reagált ezekre a trendekre és kapacitásnöveléssel, terjeszkedéssel, valamint csomagautomaták bevetésével igyekeztek kielégíteni az exponenciálisan növő szállítás iránti igényt.

A szállítandó termékek csomagolása

Az online vásárlások a csomagolóanyagok iránti keresletet is megnövelték, ezért az indepack.hu futárdobozai többféle méretben és oldalaránnyal is elérhetővé váltak. Ennek az a célja, hogy minden csomagolási igényt ki tudjanak elégíteni ezek a dobozok, mégpedig úgy, hogy a bennük lévő árucikk végig biztonságban legyen.

A vásárló számára nagyon fontos az, hogy a megrendelt áru sérülésmentesen érkezzen meg az otthonába, akár házhoz szállítással kapja meg, akár csomagponton vagy csomagautomatában veszi át. Éppen ezért a szállítandó termékeket úgy kell becsomagolni, hogy azok akkor se törjenek el, horpadjanak be, szóródjanak ki, ha egymásra pakolják, esetleg dobják a dobozokat, vagy az autón történő szállítás közben rázkódnak, esetleg esnek le.

A kartondoboz előnyei

A vastag hullámkartonból készült futárdobozok megvédik az árut a sérülésektől, ezáltal pedig növelik a vevőelégedettséget. A vásárló ugyanis joggal várja el a kereskedőtől, hogy a terméket szakszerűen csomagolja be, úgy, hogy a teljes szállítási folyamatot kibírja. Márpedig a csomag több kézen megy keresztül, autóra kerül, pakolják, forgatják, így a károsodás veszélye valós.

A kartondoboz alkalmas arra, hogy biztonságosan körbeölelje az árut, így az rongálódás nélkül érkezhet meg a megrendelőhöz. Tökéletesen le lehet zárni, ezért nem kell attól tartani, hogy kiesik, kiszóródik belőle a termék, és erősebb behatásoknak is képes ellenállni. 

Hogyan válaszd ki a legoptimálisabb dobozt?

Mindenképpen érdemes több méretet is beszerezni, hiszen a vásárlók is más-más terméket rendelnek, amelyek különböző űrtartalmú dobozt igényelnek. Túl nagy méretű dobozba nem érdemes beletenni a megrendelést, hiszen ebben az esetben túlságosan sok térkitöltő elemre lesz szükség, mely megemeli a költségeket.

Ha bármilyen esély van arra, hogy a küldendő dolog megsérül, akkor mindig használj térkitöltő anyagot, ami lehet térkitöltő papír, polisztirol légkitöltő chips, hab, párna, légpárnás fólia tömlő, buborékfólia és más, innovatív anyag is.

Futárdobozra szükség van

Bár a boltok ma már újra teljes nyitvatartásban elérhetők, az online rendelések továbbra is rendkívül népszerűek. A nagy üzletláncok gyakorlatilag már tökélyre fejlesztették a webshopokat, így szinte próba nélkül is tökéletes méretű cipőt vásárolhatunk, valamint a visszaküldés is problémamentesen megoldható. Bebizonyosodott tehát, hogy megéri az online kereskedelembe fektetni, ezért mindenképpen fejleszd te is ezt a területet.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!