1p

A vállalat a VIP terekben tűnhet fel.

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank és a Debreceni VSC-nek otthont adó stadiont üzemeltető DNS Kft. és a DVSC Futball Zrt., amelynek értelmében az MBH Bank Private Banking üzletágának arculati elemeit viselik majd a Nagyerdei Stadion belső VIP terei – derült ki a szerkesztőségünknek is megküldött közleményben. Mint írták, az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézeteként kiemelt figyelmet fordít a hazai sportélet támogatására, amivel célja, hogy hozzájáruljon a hazai sportkultúra népszerűsítéséhez és a közösségi összetartozás növeléséhez.

A DNS Kft.-vel aláírt megállapodásnak köszönhetően a DVSC labdarúgó csapatának otthont adó stadion VIP és SKY szintjeit gazdagítják majd az MBH Bank Private Banking üzletágának színei, jelképei.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!