3p

Szépség relatív, mindenkinek más. Sok dolog összessége. A belső kisugárzás, a tettek, a szemek csillogása, a megjelenés és nem utolsósorban a megnyerő, szép mosoly. Utóbbi tökéletessége bizony elengedhetetlenül járul hozzá, hogy mások is szépnek lássanak bennünket.

Mára szerencsére mindenki számára elérhetővé vált az eddig csak irigyelt vagy vágyott úgynevezett csodálatos “hollywoodi mosoly”, mégpedig az egyre népszerűbb esztétikai fogászat által.

A Potidental fogászat direkt héj kezelése elhozza az ellenállhatatlan mosolyt az Ön számára is Debrecenben.

Mosolyunk fontossága

A harmonikus és szép mosoly arcunk éke, mely csillogóvá varázsol minket. Ápoltságról, igényességről árulkodik, nyitottá tesz mások felé, szimpátiát ébreszt az irányukba.

A varázslatos mosolyhoz rendkívül fontos a fogak egységes színe, ideális nagysága, megfelelő helyzete a tökéletes harmónia megteremtésében.

Hiányzó, letört, keszekusza fogak? Bizonytalanná vált mosoly? Többé már nem probléma! Egy sikeres randi vagy üzleti tárgyalás is múlhat azon, mennyire elbűvölő az a mosoly. De a fogak nemcsak a megjelenés szempontjából fontosak, hiszen a jó közérzetet is nagyban befolyásolják, egyben növelik az önbizalmat. Az esztétikai fogászati kezelések segítségével pedig végre újra magabiztos lehet bárki mosolya. 

Mi is az az esztétikai fogászat?

Meglepőnek tűnhet, de olyan, mint esztétikai fogász szakképesítés nem létezik. Ám maga a fogalom, vagyis az esztétikai fogászat egyre inkább elterjedtebb. 

Az esztétikai fogászati irányzat kiemelt hangsúlyt fektet a hagyományos fogászati gyógyítás mellett a szép és természethű megjelenés javítására, visszaállítására is. Azok a hibák kerülnek általa kiküszöbölésre, melyek miatt eddig szégyenlősen rejtették el többek is a korábbi felhőtlen mosolyt. 

Minden egyes fog egyfajta művészi alkotássá válik az értő, elhivatott fogorvos kezei között, így joggal nevezhetjük a szépség és a funkcionalitás találkozásának.

Milyen kezelések tartoznak az esztétikai fogászathoz?

Míg korábban a fogászati beavatkozásokra a szükséges rossz szinonimájaként tekintettek a legtöbben, az esztétikai fogászat egy viszonylag új területe a fogászati kezeléseknek. Itt a leginnovatívabb fogászati anyagokat és a legmodernebb technikát ötvözik az esztétikus mosoly eléréséért.

Legyen szó fogfehérítésről, fogékszerek felhelyezéséről, implantátumok használatáról vagy kerámia- és direkt héj alkalmazásáról a tökéletes eredmény elérése érdekében: mindez lehetséges.

Direkt héj az esztétikai fogászatban

A fogorvosi direkt héj, az egyik legnépszerűbb esztétikai fogászati beavatkozás, mert gyors és költséghatékony a fogak megjelenésének tökéletesítésére, ezáltal a mosoly szépsége könnyen visszanyerhető. A fogak elszíneződését, apró repedéseket, töréseket, hézagokat korrigálhatnak általa és kezeléshez csupán egy alkalom szükséges.

Keresse fel a Potidental fogászatot Debrecenben, segítségükkel az Ön számára is elérhetővé válik az áhított “hollywoodi mosoly”.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!