3p

Az illúziók vége – a racionalitás kezdete –
úgy tűnik el az ESG, hogy velünk marad?

Klasszis Fenntarthatóság 2025 konferencia

2025. november 4., Budapest

Jelentkezzen most!

Valószínűleg mindannyian emlékeztek a régi idők irodai menüjére, ahol a rántott hús és rizs volt a főszereplő. De vajon meddig maradt fenn ez a hagyomány? 

Az utóbbi években óriási változások zajlottak le a munkahelyi étkeztetés terén. A dolgozók már nem elégszenek meg az egyszerű, de unalmas fogásokkal. A 2025-ös trendek azt mutatják, hogy az irodai étkezés alapjai az egészség, a fenntarthatóság és a változatosság.

A Flavour Table eseményekkel és változatos menüivel hozzájárul ahhoz, hogy minden egyes étkezés a munkanapokon és a csapatépítőkön egyedi és izgalmas élmény legyen. Fontos, hogy a munkahelyi étkezés ne pusztán szükséglet, hanem élvezetes pillanat is legyen.

Ízek és egészség: egyensúly mindenek felett

Érdemes elgondolkozni azon, hogy lehet egészségesen is jót enni. Az új generációs irodai menük célja, hogy ne kelljen választanod a táplálkozási érték és az ízek között. 

Teljes értékű gabonák, friss és szezonális zöldségek, valamint fehérjében gazdag elemek uralják a kínálatot. Van-e jobb annál, mint amikor egy ebéd egyszerre tápláló és finom?

A pénzügyi világ számára is kulcsfontosságú, hogy a munkahelyi étkezés produktívabbá tegye a munkatársakat. Mert ki ne dolgozna szívesebben, úgy, ha jóllakott és energikus? Az ilyen étrend segíti a koncentrációt és az általános közérzetet, ami végeredményben a cég sikerének is kulcsa lehet.

Fenntarthatóság az asztalon

Az irodai étkezés fontos szempontja a környezettudatosság. Szeretnél te is olyan cégnél dolgozni, ahol a karbonlábnyom csökkentése érdekében helyi termelőktől származó alapanyagokat használnak? 

Az új trendek között előtérbe kerülnek a lebomló csomagolások és húsmentes alternatívák. Sokan már megtapasztalták, hogy ezek a megoldások környezetbarátok, miközben kiváló ízélményt is nyújtanak. 

A cateringszolgáltatók látványos elemekkel gazdagítják a vállalati eseményeket, így segítve a cégeket az öko-barát megoldások megvalósításában.

Flexibilis étrend a személyes igényekhez igazítva

Szereted, ha van választási lehetőséged? A mai munkahelyi étkeztetésben már elvárt, hogy a menü mindenki számára kínáljon megfelelő alternatívát. Gondolj csak bele, milyen könnyebbség, ha gyorsan és rugalmasan igazíthatod az étkezésed az igényeidhez: vegán, gluténmentes, laktózmentes – ma már mind elérhető egy modern irodai menüben.

Gyors és praktikus ebédidő

A rohanó munkanapokon előnyös, ha az étkezést egyszerűen és gyorsan meg lehet oldani. A dobozos megoldások és „finger food” típusú ételek megkönnyítik az ebédszünetet. Ezek az opciók nemcsak praktikusak, de meg is felelnek a modern életmódnak, ahol az idő az egyik legnagyobb kincs.

Az időhatékony megoldások segítenek megtartani a munka ritmusát, anélkül hogy lemondanál az étkezés minőségéről.

Folyamatosan megújuló ízvilág

A változatosság gyönyörködtet – igaz ez az irodai étkezésre is. Ahhoz, hogy az étkezések ne váljanak monotonná, a szezonális kínálat frissességet és dinamizmust hoz a mindennapokba. Az irodákban hetente vagy akár naponta új kínálat várja a dolgozókat, így biztosítva az étkezés folyamatos megújulását.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Előfizetőink máshol nem olvasott, higgadt hangvételű, tárgyilagos és
magas szakmai színvonalú tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Korlátlan hozzáférést adunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz is, a Klub csomag pedig a hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmazza.
Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!