2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Közzétette beszámolóját a vállalatcsoport.

A szerkesztőségünknek is megküldött közlemény szerint a TV2 Csoport a tavalyi, bizonytalan gazdasági környezetben is pozitív eredménnyel zárta az adóévet: 2022-ben 1,2 milliárd forint adózott eredményt ért el, közel 48 milliárdos árbevétel mellett. A TV2 Média Csoport Zrt. éves rendes közgyűlése elfogadta a társaság 2022. évre vonatkozó, könyvvizsgáló által auditált pénzügyi beszámolóját.

A közlemény szerint a vállalat komoly kihívásokkal nézett szembe a munkaerőpiaci környezet változásai és az emelkedő bérköltségek, illetve energia árak miatt, de sikeresen megőrizte a munkahelyeket, így a tárgyévben a korábbi évekhez hasonlóan átlagosan 354 kolléga dolgozott teljes munkaidőben a vállalatnál.

Jó nézettségi adatok

A közlemény szerint a cég nézettségi szempontból is sikeres évet tudhat maga mögött: a hirdetők számára kiemelten fontos szeptember-december közötti időszakban a TV2 jelentős fölénnyel uralta a nézettségi toplista első helyét mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+), teljes napon és főműsoridőben egyaránt. Ez utoljára 20 évvel ezelőtt fordult elő. A TV2 mellett a TV2 Csoport, mint portfólió is jelentős sikereket ért el, hiszen 2022-ben, mind teljes napon, mind főműsoridőben az első helyen végzett a csatornacsaládok versenyében (A18-59, A18-49, A4+).

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!