1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A Kúria megsemmisítette a CATL katasztrófavédelmi engedélyét.

Győzelem! Stop Akkugyár! Ma délelőtt a Kúria az általam képviselt Horváth Nándor László debreceni polgár felülvizsgálati kérelmének helyt adva megváltoztatta a Debreceni Törvényszék ítéletét - kezdte bejegyzését Schiffer András ügyvéd, az LMP volt társelnöke a Facebookon, amelyet a Népszava szúrt ki. 

A döntéssel a Kúria megsemmisítette a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelmi hatóság debreceni CATL-beruházásra kiadott engedélyét, egyben új eljárásra utasította a hatóságot. Az indoklás szerint a hatósági eljárás a biztonsági jelentés kiegészítése tekintetében megsértette a nyilvánosságra - így a kifüggesztésre, közmeghallgatásra - vonatkozó szabályokat - írta posztjában Schiffer András.

Ahogy arra a Népszava cikke is emlékeztet, a Debrecenbe tervezett gyár miatt hónapok óta áll a bál. A környezet ütemes szétrombolásával járó gigaberuházás miatt a helyiek heves tiltakozásba kezdtek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!