TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Meglepetés nincs: Szombathy Pál lesz az.

Közleményben jelentette be az Index a lap új vezetésének összetételét. A most közzétett névsor nagyrészt megegyezik azzal, ami az elmúlt hetekben már kiszivárgott a sajtóban.

Az Index.hu szerkesztőségének bejárati táblája. (Fotó: Media1) Az Index.hu szerkesztőségének bejárati táblája. (Fotó: Media1)

- Szombathy Pál, vezérigazgató-főszerkesztő (korábban a Magyar Televízió A Hét című műsorának főszerkesztője, a Magyar Hírlap főszerkesztője, az Á la carte műsorvezetője, valamint a Digisport Reggeli Start műsorvezetője)

- Sztankóczy András, stratégiai igazgató, vezető szerkesztő (korábban a Magyar Rádió hírigazgatója, a Magyar Hírlap főmunkatársa, a Heti Válasz főmunkatársa)

- Kitzinger Szonja, gazdaságért, kultúráért, szórakozásért felelős főszerkesztő-helyettes (korábban a Magyar Rádió, a Figyelő és a Marquard Media munkatársa)

- Balogh Ákos Gergely, szervezetfejlesztésért felelős főszerkesztő-helyettes (a Corvinus Egyetem tanára, volt kommunikációs igazgatója, a Mandiner alapító főszerkesztője)

- Fekete-Szalóky Zoltán, hírigazgató (18 éven át az Inforádió felelős szerkesztője)

A közlemény szerint

a tulajdonos és a vállalat menedzsmentjének továbbra is a legfontosabb célja az újság független szellemiségének és egyedi hangvételének megőrzése, amely érdekében megkezdődött a szerkesztőség újjáépítése.

Ezzel párhuzamosan már a napokban közel harminc új munkatárs kezdi meg a szerkesztőségi munkát, rovatvezetők, vezető szerkesztők és számos újságíró.

A menedzsment határozott célja az újság működésének zavartalan biztosítása. A lapvezetés számára fontos, hogy azzal a sokszínű, minőségi tartalommal találkozzanak az olvasók, amit az évek során megszokhattak, és aminek köszönhetően az Index piacvezető sajtótermékké vált

- zárul a közlemény.

Az Index.hu régi szerkesztőségének tagjai bő egy hónapja nyújtották be felmondásukat, miután a cégvezetés menesztette az addigi főszerkesztőt, Dull Szabolcsot.

Július végén megalakult egy új cég, a Van Másik Kft., amely elvileg átmentheti a régi indexeseket egy új portálhoz. Ez azonban azóta sem indult el.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.