<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A farmernadrág előnye az, hogy nagyon univerzálisak és könnyedén létrehozhatsz, ennek a stilizációnak a segítségével, hivatalos és nem hivatalos ruházatot. A férfi farmernadrág, nagyon jól néz ki elegáns stilizációban, de a lazábbakban is. Hogyan állítsuk őket össze a többi ruházathoz?

Férfi farmernadrág laza stílusban 

A férfi farmernadrág a leggyorsabb lehetőség, hogy létrehozzál egy laza stilizációt. Nagyon jól mutatnak összeállítva bármivel: klasszikus, sima felsőtől kezdve, a kapucnis felsőig bezárólag. 

Állítsd össze a farmernadrágot, sima pólóval, és mindig jól fogsz benne kinézni. A sportos stílushoz válassz oversize modellt, vagy egy feliratos pólót, ennek köszönhetően nem mindennapi, laza kinézetet fogsz kapni. A melegebb napokra, a farmerokhoz, be fog válni a felső is. Kapucnival, vagy anélkül, cipzáros: amilyet szeretnél! A kiegészítőkkel se legyen gondod, itt is fantáziálhatsz: baseballsapka, vagy a kedvenc sportos karóra, kiegészítheti a te stilizációdat.

Fontos a nadrág modellje, amit kiválasztasz, a sportos stilizációhoz. A leggingsek inkább sportosan snittes, a sportos farmernadrág, vagy a baggy verzió. Az ilyen laza, széles nadrág nagyon jól néz ki egy oversize pólóval, vagy kapucnis melegítőfelsővel, de áttörhető a túlzott laza stílus, egy jobban illeszkedő pólóval. Vegyél fel hozzá sneackereseket, vagy tornacipőt és kész!

 

Férfi farmernadrág, elegáns stílusban 

A férfi farmernadrág be fog természetesen válni a "komolyabb" stilizációkban is. A nadrág egyenes lábszárral, vagy az illeszkedő, ez egy nagyszerű megoldás az inghez, vagy öltönyhöz, ami egészben, nem olyan hivatalos, mint egy teljes öltöny. A férfi farmernadrágot felveheted egy sima pólóhoz, vagy trikóhoz, hogy elérd a kidolgozott stilizációt. Ebben az összeállításban kivállóan fogsz kinézni randevú, vagy egy esti program során.

A hűvösebb napokra, az elegánsabb alkalmakra, a farmerhoz kiválóan fog illeszkedni egy meleg pulóver. Illeszkedő, vagy lazább verzió, a pulóver mindig jól néz ki farmernadrággal. Választhatod a kardigánt is, vagy a kívülre felvehető bomber dzsekit. A férfi farmernadrág nagyon jól érzi magát minden kombinációkban, a kiegészítőkkel együtt. Bőr öv, elegáns karóra, fonott karkötő: egy ilyen kiegészítő, nagyon apró, de a praktikus funkciójának köszönhetően, kiválóan kiegészíti a teljes összeállítást.

Az elegáns stilizációkban, nem érdemes a laza nadrágot választani: jobb lesz a csőnadrág, vagy a férfi farmernadrág egyenes lábszárral. Ami a cipőket illeti, sok függ az alkalomtól. Az esti randevúra, az inghez és farmer nadrághoz, választhatod a sportcipőt, például tornacipő, de az öltönyhöz, vagy a munkahelyedre válaszd az elegánsabb cipőket. Csizmák a hűvösebb napokra, nyáron mokaszínok: egy ilyen összeállítás, biztos, hogy átmegy a vizsgán.

Férfi farmernadrág, a te stílusodban

Ne feledd el a saját stílusodat. Egyedül is komponálhatsz és összeállíthatod a stilizációkat, amivel felkeltheted mások figyelmét. Állítsd össze a színeket és mintákat, szabásokat, és a te barátaid észreveszik, hogy milyen érzékkel rendelkezel. Minden, amire szükséged lesz, hogy összeállítsd a kedvenc ruházatodat, megtalálod az Ozonee boltjában. Pólók, pulóverek és ingek, és természetesen a férfi farmernadrágok, már várnak rád elérhető árakon - https://ozonee.hu/ferfi-farmerek/. Irány a vásárlás!