1p

A Meta közösségi oldalai követik a Twitter útját.

A Facebook és az Instagram felhasználóinak hamarosan fizetniük kell majd azért, hogy a közösségi médiaplatformokon hitelesítettek legyenek, az anyacég Meta ugyanis úgy döntött, hogy követi a Twitter példáját – írja a Guardian.

A Meta vezér Mark Zuckerberg vasárnap egy Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy a szolgáltatás először Ausztráliában és Új-Zélandon indul el a héten.

A vállalat közölte, hogy a szolgáltatás havi 11,99 dollárba kerül majd a weben, illetve 14,99 dollárba iOS és Android rendszereken. A cég közlése szerint a kék pipa mellett a hitelesítés például extra személyazonossági védelmet és közvetlen hozzáférést is kínál majd az ügyfélszolgálathoz. A fizetéses hitelesítés egyelőre cégek számára nem lesz elérhető.

(The Guardian)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!