<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Az internetes technológia fejlődésével kezdetben a visszaélések száma is megnövekedett. A cégek kénytelenek voltak az információ biztonságra nagyobb figyelmet fordítani. Így napjainkra kiforrott, biztonságos és modern megoldások érhetők el az online fizetés területén, ezáltal a bankkártyával történő fizetés már nagyon elterjedt.

Amennyiben a vállalkozásod online pénztárgépet használ, akkor jogszabály kötelez arra, hogy lehetővé tedd a vásárlók számára a bankkártya-elfogadást. Ehhez keress egy olyan céget, aki profi megoldást kínál a bankkártya-elfogadás területén. A BizPay néven megtalálható Biz Works Kft által nyújtott bankkártya-elfogadással kapcsolatos szolgáltatások hatékony megoldást jelentenek a vállalkozásod számára. A bankkártya-elfogadás gördülékeny és gyors folyamat lesz, amivel megkönnyítheted az ügyfeleid számára a vásárlást, kellemes ügyfélélményt nyújtva, illetve növelve az ügyfelek elégedettségét. 

Hogyan tudod igénybe venni a cég szolgáltatásait?

  1. A BizPay weboldalon találsz egy kapcsolati űrlapot, aminek a kitöltésével felveheted a kapcsolatot a cég szakembereivel.

  2. A cég kapcsolattartó szakembere hamarosan keresni fog téged, hogy egyeztessétek a részleteket.

  3. Egyedi árajánlatot készítenek, amely minden szempontból megfelel az általad meghatározott igényeknek.

  4. Amennyiben az ajánlat elnyeri a tetszésedet, fogadd el, és megküldik számodra a szerződést.

  5. A szerződést - céges aláírással ellátva - küldd vissza.

  6. Rövid időn belül lehetővé válik számodra a szolgáltatás igénybevétele. 

Hasznos tanácsok webshop-üzemeltetőknek

Ahhoz, hogy a vásárlók szívesen rendeljenek a webáruházadban, fontos a biztonságos fizetési megoldás kialakítása. Az online fizetés során ugyanis pénzügyileg érzékeny adatokat kell megadniuk, amelyeket csak akkor fognak megtenni, ha megbíznak a rendszerben. Ha nem tartják megbízhatónak, nem rendelik meg - a kosárban hagyva - a terméket. A biztonságot növelheted, ha az ügyfél adatainak védelme érdekében erős jelszavakat kérsz. Az erős jelszó legalább 8 karakter, és tartalmaz kis- és nagybetűket, valamint különleges karaktereket.

Ezenkívül a kétfaktoros hitelesítéssel is növelheted az adatbiztonságot. A kétfaktoros hitelesítés azt jelenti, hogy az ügyfélnek a kódján kívül még valamilyen más jellemzővel, például ujjlenyomattal vagy SMS-kóddal kell hitelesíteni a belépését. A Google Authenticator vagy az Authy 2FA védelmet nyújthat a vevői fiókhoz. Ezek használatával megakadályozhatod, hogy a kiberbűnözők, hackerek hozzáférjenek a vásárlóid személyes és pénzügyi adataihoz. 

Ha az ügyfelek megtapasztalják, hogy a webáruházadban biztonságos és gyors fizetési megoldással fizethetik ki a megrendelt terméket, akkor máskor is szívesen fogják felkeresni a weboldaladat.