<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p


			
		
		


		
		

Biztos veled is előfordult már, hogy akaratlanul is észrevettél valamilyen bejegyzést, szöveget a melletted álló vagy ülő mobiltelefonján. Az embernek nem kell ahhoz feltétlen kíváncsinak lennie, amikor egy buszon valakihez olyan közelségbe kerül, hogy véletlenül észrevegye, mit olvas vagy ír a másik.

Ugyanakkor sokunk számára kellemetlen akkor is, ha a mi telefonunkat nézik, vagy ha éppen mi látunk meg valami diszkrétet a szomszédos mobil kijelzőjén. Az alábbiakban bemutatjuk, miképpen tudjuk elkerülni a kellemetlen pillantásokat.

A magánszféra megőrzése

Ha már szembesültél az előzőekben leírtakkal és téged is zavar, ha bámészkodó szemek kereszttüzébe kerül a telefonod, akkor a HelloCase webáruház Apple termékei közül a Privacy üvegfóliát mindenképpen ki kell próbálnod! Ez az iPhone készülékekre tervezett fólia az egyedi gyártási technológiájának köszönhetően azt eredményezi, hogy a telefonod kijelzőjét csak szemtől szembe tudod használni.

Ha valaki betolakodna a magánszférádba, és szeretne valamit leolvasni a képernyődről, semmit sem fog látni, számára fekete lesz a kijelző.

Ujjlenyomatmentes kijelző

A legújabb és legmodernebb üvegfóliák olyan praktikus technikával készültek, hogy ha az ujjaddal használod a mobilodat, nem hagy maga után foltot az ujjlenyomatod. Mindeközben a nyomás hatására a kijelző érzékenységét nem tudod befolyásolni, viszont a fényt az üvegfólia tökéletesen átereszti.

3D üvegfóliával a véletlen balesetek ellen

A mobiltelefonunk az a tárgy, amelyet már mindenhová magunkkal viszünk. Ez az első, amelyet reggel megnézünk, és este kikapcsolunk. Így mindennapos balesetnek számít, ha megkarcoljuk egy éles tárggyal, pl. a táskánkban lévő tollal, vagy nekicsapódik a kulcsunknak, netán leesik a földre.

Tudni kell, hogy az üvegfólia felhelyezésekor egy ragasztóréteggel együtt kerül fel az üvegréteg a telefonod kijelzőjére. Ez védi meg a nagyobb becsapódásoktól, mélyebb karcolásoktól, hőállóbb és ellenállóbb a zsíros szennyeződésekkel szemben.

Amikor valamilyen nagyobb ütés éri a telefonodat, netán bereped, eltörik a kijelzője, akkor az üvegfólia az, amely berepedezik vagy eltörik. Az alatta lévő kijelző sértetlen marad, csak a fólia lesz “pókhálószerű”. A szilánkok nem okoznak számodra sérülést, mivel a ragasztóréteg miatt az üvegfólia repedés esetén is a helyén marad, a telefon érintőpanelje nem károsodik.

Ha számodra különös fontossággal bír, hogy extra védelemmel legyen ellátva a telefonod, válaszd a HelloCase 3D üvegfóliát, amely dupla edzett üvegből készül, és teljes szélességében lefedi a mobilod előlapját. Ugyanakkor a komfortérzetet nem módosítja, olyan az érintése, mintha nem is lenne rajta fólia.

Megéri az árát!

A képernyő a második legdrágább része a készülékednek, így érdemes a minőséget választani, hiszen nem 1-2 évre tervezel. Ha kicsit drágábbat veszel, biztos lehetsz benne, hogy ha ütés vagy repedés éri a mobilodat, nem kell majd az egész telefont lecserélni! Válogass a HelloCase üvegfóliák közül!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.