<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Egy mérföldkő megünneplése, a csapat és az ügyfelek jutalmazása vagy egy hagyományos karácsonyi buli is okot adhat egy céges bulira. Bármi legyen is a céges vacsora tematikája, érdemes néhány tanácsot megfogadni a szervezés során.

A tematika és a tervezés

Az első és legfontosabb szabály bármilyen rendezvény szervezésekor a tematika meghatározása. Más szervezést igényel ugyanis egy 1000 fős karácsonyi buli, és mást egy szűkebb körű, előléptetést megünneplő csapatvacsora. Egy azonban közös: az alapos tervezést és a maximális minőséget nyújtó szolgáltatások kiválasztását nem úszhatjuk meg.

Vezetőként a rengeteg teendő mellett vajmi kevés időnk maradhat egy nagy létszámú, külső helyszínen történő esemény szervezésére. Éppen ezért érdemes segítséget kérni profi szolgáltatóktól, akik elintézik a legtöbb időt igénybe vevő tevékenységeket. A helyszínkereséstől elkezdve annak felmérésén át a catering kiválasztásában és megrendelésében is számíthatunk az Ordit.hu nagyszerű Dine-out szolgáltatására!

Ételek és italok

Az ételek és italok kiválasztása bizony komoly fejtörést okozhat, ha nem vagyunk szakértői annak, hogyan elégíthetjük ki több tucat vagy több száz ember cateringigényeit. A jó vendéglátók mindenről gondoskodnak, a megfelelő étlap összeállításától a speciális étrendi követelmények kezeléséig. 

Számos nagyszerű rendezvényhelyszín külső vendéglátókkal működik együtt, de gyakori a házon belüli étkeztetést biztosítása is. Ilyen esetekben gyakran a legjobb az ő tanácsukat szem előtt tartva elfogadni az ajánlatukat. A szervezők ugyanis jól ismerik helyszínt, és meg tudják tervezni az ételeket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a rendezvény formátumához.

Ha az ételek mellé alkoholos italokkal is szeretnénk kedveskedni a vendégeknek, érdemes ezt is előre meghatározni, az étlap tartalmával összhangban. Céges rendezvényen mindig népszerűek a tematikának megfelelő különleges koktélok, melyeket alkoholmentes változatban is érdemes lehet elkészíteni. 

Fontos ugyanis gondolni a felelősségteljes sofőrökre, és azokra, akik nem preferálják az alkohol fogyasztását. Gondoskodjunk elegendő üdítőről is, különösen egy forró nyári napon.

Menetrend és különleges programok

Ha a céges rendezvényünket újabb szintre emelnénk, fontos, hogy gondoskodjunk a szórakozásról is. Erre számos opció közül választhatunk, melyben a helyszín szervezői is segíthetnek. Meghívhatunk zenekart, bűvészt, motivációs előadót, humoristát, a lista szinte végtelen!

Fontos azonban, hogy hagyjunk időt a kollégáknak a kapcsolódásra is, hogy végre felszabadultan cseveghessenek irodán kívül, kötetlen körülmények között. Jó, ha van egy ceremóniamester vagy hangulatfelelős is, aki kézben tartja a dolgokat, törekszik a menetrend betartására, és felkonferálja a programokat.

Bízd te is külsős céges rendezvényed helyszínkeresését és catering rendelését az Ordit.hu professzionális szolgáltatásaira!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.