<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A dohányzóasztal sokszor a maga láthatatlanságában is központi tényezője a nappaliknak. Számtalan olyan funkciót lát el, amit csak akkor veszünk észre, mikor nem áll a rendelkezésünkre. Éppen ezért is nagyon fontos, hogy mindenki olyan dohányzóasztalt válasszon, ami a megszokott életvitelébe is jól illeszkedik, de természetesen nem hagyja figyelmen kívül az adott helyiség stílusát és alapvető hangulatvilágát sem.

Dohányzóasztalok bútorlapból

Neked is szükséged lenne egy olyan bútordarabra, ami a nappali központi feladatait el tudja látni? Válogass az Elattrobutor.hu dohányzóasztal kínálatából, és találd meg azt a modellt, ami hosszú éveken át hű társad lesz az ülőgarnitúra mellett.

Az egyik legnépszerűbb alapanyaga a berendezési tárgyaknak a laminált bútorlap. Egyik oka ennek az, hogy kimondottan olcsónak számít a többi bútor-alapanyaghoz képest, ráadásul nagyon könnyen beilleszthető szinte bármilyen stílusú helyiségbe. Számos színváltozata létezik, hiszen a lamináló anyag mintázata szinte végtelen verzióban elérhető. 

A bútorlapokból készült bútorok további előnye még, hogy nagyon egyszerűen tisztán tarthatóak. Megfelelő kezelés mellett kevéssé porosodnak, ami eddig rájuk rakódik, akár egy sima vizes ronggyal is nagyon könnyen letörölhető. 

Több részből álló modellek

A modern nappalikban egyre elterjedtebbek azok a dohányzóasztalok, amik nem egy sík felületet képeznek, hanem több kis asztalkából állnak. Ezek főként nagyobb terekben tudnak jól mutatni, de a bohém hangulatukkal meg tudják törni az egyhangúságot is. Akkor is jó szolgálatot tesznek ezek a modellek, ha több különálló helyiséget szeretnél hasonló módon berendezni. Ugyanis különböző pontokon elhelyezve is tökéletesen megállják a helyüket ezek a kis asztalkák.

Nem mindennapi darabok

Az egyedi anyaghasználat sok esetben vonzza a tekinteteket. Ide tartoznak a krómozott felületek, valamint az üvegezett darabok is tipikusan ebbe a kategóriába sorolhatók. Tekintélyt parancsolnak maguknak, és nagyon könnyen központi darabjaivá válnak a nappalinak, alapjaiban meghatározva annak a hangulatát.

Ezermesterek előnyben

A legtöbb bútor már lapraszerelt verzióban vásárolható, hiszen így mindenkinek sokkal könnyebb a helyzete a tárolástól a hazaszállításig, és a lakásba behordásig. Sokan megrettennek attól, hogy maguk rakják össze a bútoraikat, pedig valójában pofon egyszerű műveletről van szó, mivel minden modell mellé jár összeszerelési útmutató is, ami pontról pontra végig visz az összeszerelés folyamatán. Mivel a dohányzóasztalok az egyszerűbb, kevesebb alkatrészből álló bútorok közé tartoznak, akár kezdőknek is jó lehet tapasztalatszerzésnek, hogy aztán később már bátran és rutinosan ugorhassanak neki a bonyolultabb bútorok összeszerelésének is.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.