1p

A Mészáros Csoport legújabb külföldi tagvállalata fontos évfordulót ült.
 

A szerkesztőségünknek is megküldött közlemény szerint sikeresen zárult 2023. december 21-én a bosznia-hercegovinai cementgyár, a Lukavac Cement d.o.o. akvizíciója, melyet a Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt. vásárolt fel a korábbi osztrák tulajdonostól, az Asamer Baustoffe AG-tól.

A napszemüveges Mészáros Lőrinc megnézte a cementgyárat
A napszemüveges Mészáros Lőrinc megnézte a cementgyárat
Fotó: Mészáros Csoport

Mint írták, a gyár június 6-án ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját, a jubileumhoz kapcsolódó eseménysorozatok keretében pedig Mészáros Lőrinc is látogatást tett a cementgyárban. A közlés szerint beszédében egyebek mellett azt hangsúlyozta, az ügyvezetés és a tulajdonos egyaránt elkötelezett, hogy hosszú távon megvalósítsa a szükséges környezetvédelmi és hatékonyságnövelő beruházásokat.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!