<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Emlékezetes születésnapot akarsz szervezni a párodnak, a barátodnak vagy valamelyik szerettednek? Egy limuzin bérlésével egyedivé varázsolhatod az ünnepet! A Lincoln Town Car limuzin szemrevaló megjelenésével felejthetetlen meglepetést fog okozni az ünnepeltnek. 

 

Képzeld el, hogy a megajándékozott semmit sem sejtve sétál ki, arra számít, hogy találkozik veled, de a ház előtt egy limó várja, amiben ott ülnek a legközelebbi hozzátartozói. Örömkönnyek, felhőtlenség és kezdődhet a bulizás máris a minibár italaival.

Ez a nap más, mint a többi

Ezt te is jól tudod! Ismerősen cseng a dal? Lássuk, mik a legfontosabb kellékei egy remek születésnapnak: rokonok, barátok, szülinapi torta gyertyával. Mitől lesz örök emlék egy születésnap?

A limuzinozásban minden megvan ahhoz, hogy maradandó élményt okozz: felcsendülnek a szülinapos kedvenc zenéi, miközben a legfinomabb italokat szürcsölgeti. Lehet akár heves buli, de visszafogott romantikus ünneplés is. A mosolygós szempárok és az izgatott arcok garantáltak a mind a meglepettnek, mind a szervezőknek.

Mivel tudjátok extrázni az élményt?

A VIP Limuzin ötletei az alábbiak:

  • Készüljetek virágokkal, lufikkal, szülinapi csákókkal vagy kérjétek feldíszítve a limót!

  • Étkezni ugyan nem lehet a limuzinban, de hozhattok nassolnivalót!

  • Pezsgő, üdítő vagy egyéb ital, akár otthonról, akár a minibárban bekészítve!

  • Saját zenék USB csatlakozóval vagy CD-n, de választhattok meglepetés listát is!

Nem szokványos névnapot szeretnél?

Lepd meg a szerettedet a névnapján limuzinozással! Ha már unalmas számodra a megszokott ünneplés és garantált örömszerzés a célod, akkor jelenj meg egy limóval a névnapos lakása előtt. Ilyen járművel nem minden nap közlekedik az ember, ennek okán a boldogság és az örömteli ünneplés biztosan nem marad el.

Kivételes randi élményt szeretnél?

Ha nemrégiben ismerted meg a kiszemeltedet, és azt szeretnéd, hogy mindig emlékezzen az első randikra, akkor légy elegáns, és érkezz limuzinnal! Ha pedig már évek óta együtt vagy a pároddal, és szeretnéd feldobni a szürke hétköznapokat, akkor a limózás egy szuper ötlet. Nem csak a kedvesednek, hanem magadnak is emlékezetes órákat szerzel.

Laza kikapcsolódás

Nem feltétlenül szükséges jeles alkalomnak lenni ahhoz, hogy ünnepeljetek. A teendők sokasága, a stresszelés ellensúlyozására olyan tevékenységeket érdemes végezni, amelyek szabadsággal és örömmel töltenek el. Időnként meg kell állnunk, letenni a feladatainkat, és elismerni a sikereinket. A limuzinozás kalandos hétvégi kikapcsolódás erre a célra is.

Ha nincs ötleted, hogyan szervezz meg egy limuzinos eseményt, vagy hogyan maxolhatnád ki ezt az élményt, keresd bátran a VIP Limuzin csapatát, akik készséggel, rengeteg tapasztalattal és kreatív ötletekkel segítened téged és szeretteidet az ünneplésben!