2019. április 5. 21:08
mfor.hu

Ez egyelőre sajtóértesülés, melyet az üzletember nem kommentált.

Az M4 Sport úgy értesült, hogy George F. Hemingway meglépte azt, amiről az utóbbi időben egyre többen pletykáltak, azaz eladta a Budapest Honvéd futballklubot.

Az M4 információi szerint a vevő - a mi korábbi értesüléseinkkel szemben - nem Mészáros Lőrinc, hanem a Szentes élvonalbeli férfi vízilabdacsapatát is támogató metALCOM Zrt.-hez közeli cégcsoport. A metALCOM egy fideszes politikus, Bozó Zoltán cége.

A csatorna telefonon érdeklődött Hemingwaynél az üzletről, ő azonban nem kívánta kommentálni az értesülést. Az M4 szerint jövő héten érkezhet a hivatalos bejelentés az ügyben.Jöjjön el a 2019-es év egyik legizgalmasabb KKV-eseményére! Több mint 50 előadó és panelbeszélgetés-résztvevő 5 szekcióban! Hogyan tudják kihasználni a magyar KKV-k a digitalizációban rejlő lehetőségeket, és miből tudják ezt finanszírozni? A geopolitikai kihívások, a Brexit és a kereskedelmi háború tükrében mi vár a magyar KKV-kra?
Néhány név az előadók közül: MAGYAR LEVENTE - Külgazdasági és Külügyminisztérium, miniszterhelyettes - JAKAB LÁSZLÓ - Innovációs és Technológiai Minisztérium, miniszteri főtanácsadó - FÁBIÁN GERGELY - Magyar Nemzeti Bank, igazgató - WOLF LÁSZLÓ - OTP Bank, vezérigazgató-helyettes - JELASITY RADOVAN - Erste Bank, vezérigazgató - BALOG ÁDÁM - MKB Bank, elnök-vezérigazgató - HEGEDÜS ÉVA - Gránit Bank, elnök-vezérigazgató - BÚZA ÉVA - Garantiqa, vezérigazgató - RASKÓ GYÖRGY - agrárközgazdász - SALGÓ ANDRÁS - BMW Group Magyarország - FERNBACH ZOLTÁN - Mercedes-Benz Hungária Kft., Hálózatfejlesztési és tréning igazgató - LAUFER TAMÁS - IVSZ, elnök
*/?>