3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Melyik az a páratlanul tiszta vodka Szibériából, amelyik zseniálisan komplex ízekkel, és maximálisan letisztult összetétellel kényezteti mindazokat, akiknek van szerencséjük a kóstolásához? Egyáltalán mi a titka annak, hogy ez a fajta tiszta jelleg meg tudjon valósulni, és testet ölthessen a poharunkban?

Miért óriási érték a természetfeletti tisztaság egy vodka esetében? 

A válasz mondhatni egyértelmű, ahogy az embernek van szerencséje kóstolni egy-egy valóban prémium nívót képviselő italt. Teljesen más az élmény, mint a kommersz vonalat képviselő márkák bármelyike esetében.

Ennek is tudható be, hogy az iDrinks webshop vodka arzenáljában a tisztasággal megáldott fajták felettébb népszerűek. Nem is kell olyan messzire menni a példa kedvéért, hisz kivételesen finom, letisztult ízvilágú orosz vodkából akad azért bőven.

Titok nincs, maximum annyi, hogy a készítéssel és lepárlással foglalkozó mesterek hagyományos eljárással és nagy odafigyeléssel dolgoznak. Fontos, hogy a tisztaság érdekében a maláta erjesztéséhez semmilyen szintetikus anyag ne kerüljön felhasználásra, inkább a természetes erjedés elérése a cél.

A makulátlan tisztaságot megtestesítő prémium alkoholos ital

Ha azt kérdeznék, hogy az ember melyik márkára gondoljon a tisztaság szimbólumaként, akkor a legtöbbeknek minden bizonnyal a Beluga vodka jutna eszébe. Nem véletlenül, mert ez a brand tényleg elképesztő tisztaságot és minőséget hordoz magában.

Már eleve a páratlan szépségű, kimondottan elegáns palack is arról árulkodik, hogy nem a szokványos nívóval van dolgunk. Maga a küllem egy nagy francia konyakház dizájnerének munkája, méghozzá a címkéjén látható halacskával együtt.

Ez a fajta megjelenés hűen tükrözi a fenomenális éteri tisztaságot. Ki gondolná, hogy a ma sikersztorinak számító márka története 2002-ben kezdődött? A Mariinsk Distillery első vodkája két évtizedes távlatban is a manufaktúra elsőszámú üdvöskéje.

Milyen élményt ígér a Beluga fogyasztása?

Nem túlzás azt mondani, hogy grandiózusan gazdag ízvilágot, amely esszenciális finomsággal és egyedi összetétellel párosul. Aki egyszer is kóstolja, újból vágyni fog rá, tényleg magával ragadja az embert.

Az elképesztő varázs és tisztaság főként annak tudható be, hogy az elkészítéshez Szibéria olyan területéről nyerik a szükséges vizet, ahol 300 kilométeres körzetben egyáltalán nem található ipari létesítmény.

Maga a folyamat is finomra hangolt lépések összessége. Jól példázza mindezt, hogy a már említett artézi vizet ezüst és kvarchomokos rétegen szűrik át. Ez még nem minden, merthogy a Beluga 30 napig pihen.

A pihenés pedig abban segít, hogy szép lassan elillanjon az egyébként harsány szeszes illata, miközben a mélyebb aromarétegekből a nemesebb, lágyabb árnyalatok is ki tudnak bontakozni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!