1p

Várják a kérőket a tulajdonrészekre.

Megkezdődött a Posta Biztosítókban lévő állami tulajdonrész értékesítését célzó nyílt versenyfolyamat - közölte a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.

A magyar állam 100 százalékos tulajdonában álló Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. megbízásából a Deloitte nemzetközi tanácsadócég tíz olyan Magyarországon működő hazai és nemzetközi biztosítótársasággal vette fel a kapcsolatot, amelyek potenciális befektetőként vehetnek részt a Magyar Posta Életbiztosító Zrt. és a Magyar Posta Biztosító Zrt. 66,9 százalékos üzletrészének értékesítési folyamatában - írták.

Ismertetik, a szeptember elején bejelentett - nemzetközi sztenderdeknek és legjobb gyakorlatoknak megfelelő - transzparens értékesítési eljárás indikatív ajánlati szakasza tervezetten október végéig tart. A kötelező ajánlati fázis december végéig zárulhat, amely alapján a kiválasztott vevővel a jövő év elején kerülhet sor a szerződéskötésre - közölte a Corvinus Zrt.

(MTI)

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!