<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p


			
		
		


		
		

 

Ismeri azt az érzést, amikor a tavasz kezdetén vagy ősszel oly sok a tennivaló a kertben, hogy azt sem tudja, mivel kezdje? Amikor halomban áll a kiszedett gaz, elszáradt növények, nyesedékek, ágak? Jó lenne egy tündér, aki besegít?

 

Ha csodatevőt nem is, de minőségi multifunkciós kerti talicskákat tudunk Önnek ajánlani. De nemcsak a kertben, hanem akár a pincében is jó szolgálatot tehet egy talicska. És akár bevásárlásnál, mosásnál is használható. 

A jó idő beköszöntével a kertben is újraindul az élet, számtalan tennivaló vár ránk a téli pihenő után. Ideje összegereblyézni a talajtakarónak szétterített leveleket, kihúzkodni az elszáradt, esetleg elfagyott növényeket, megmetszeni a bokrokat, fákat. Rengeteg kerti hulladék gyűlhet így össze, amit komposztálhatunk, illetve zöldhulladék begyűjtéshez zsákokba készíthetünk. 

Műanyag kerti talicskák az Ön kényelméért

A kerti munkák bizony megviselhetik a derekunkat, így jólesik, ha egy-egy tevékenység pihentetőbb. A multifunkciós és kompakt műanyag talicskákkal könnyedén, hajolgatás nélkül, a szó szoros és tágabb értelmében is gördülékenyen szállíthatók akár súlyosabb rakományok is a kerten belül. A kerekeken guruló, könnyű kerti talicskák praktikus fogantyúval rendelkeznek, hogy Önnek ne kelljen hajlongania. És akár még a gyerekek is képesek irányítani, annyira könnyűek. 

A kompakt kerti talicskák különböző űrtartalmú és terhelhetőségű változatokban, akár különböző színekben is kaphatóak, hogy kiválaszthassa a tevékenységének, ízlésének leginkább megfelelőt. 

Milyen előnyei vannak a műanyag kerti talicskáknak?

Kertünk folyamatos gondozást igényel, minden évszaknak megvannak a maga tennivalói. A kerti munkákat megkönnyíthetjük különböző praktikus eszközökkel, amelyekből manapság már széles választék áll rendelkezésre. 

A kertben töltött időt kellemesebbé tehetjük, ha kényelmes bútorokkal, kiegészítőkkel rendezzük be a teraszt. Kevesebb időt kell a karbantartási munkákra fordítanunk, ha olyan bútorokat, tárolókat, eszközöket választunk, amelyek anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak, amelyek kevés karbantartást, egyszerű tisztítást igényelnek. A korszerű műanyagból készült kerti bútorok, kellékek, talicskák ilyenek. Fagy- és UV-állóak, így amikor nem használja ezeket, tárolóhely hiányában kint is hagyhatja a kertben. 

A műanyag kerti talicska néhány hasznos jellemzője:

  • tartós
  • könnyű
  • ellenálló
  • könnyű irányítani
  • nem igényel karbantartást
  • masszív
  • könnyű tisztítani.

Ezek a termékek nemcsak kerti használatra alkalmasak, de akár házi munkákhoz házon, lakáson belül is használhatja: bevásárlásnál, pakolásnál, mosásnál. 

Kezelésük annyira egyszerű, olyan könnyen mozgathatóak, hogy akár még gyerekek is használhatják: besegíthetnek a kerti munkákba, vagy csak mókázhatnak vele egymást tologatva.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.