<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p


			
		
		


		
		

Minden vállalkozóban - legyen az kezdő vagy már a szakmát gyakorló - felmerül a kérdés, kell-e a szolgáltatásának, termékének weboldal, hogy valóban szükség van-e rá, vagy csak amolyan divat lett. Körbejárjuk a kérdést, dönts te, okosan!

Biztosan kell nekem egy weboldal?

Az ma már elfogadott tény, hogy egy sikeres nagyvállalatnak, multinak nélkülözhetetlen, hogy legyen weboldala, de a kisebb vállalkozások körében sokkal inkább megoszlik a válasz arra a kérdésre, kell-e számukra. 

Sokan - főleg egyéni vállalkozók vagy kisvállalkozók - a közösségi média térhódításával egyidejűleg azt vallják, számukra elegendő egy Facebook oldal vagy YouTube csatorna. Néhányan megelégednek azzal, hogy a vendégeik, vevőik szájhagyomány útján hírét viszik szolgáltatásuknak, termékeiknek, és nem is gondolnak arra, hogy milyen lehetőségeket hagynak ki az online marketing hiányával. 

A jó weboldal pedig az online marketing egyik alapvető pillére.

5 ok, amiért szükséged van egy weboldalra

Egy profi weboldal sok szempontból előnyére válhat egy vállalkozásnak, így ha neked még nincs, és ördöngösségnek tartod a felépítését, akkor a weboldal készítése kiszervezhető profi szakértőnek is, például az MP Marketing Ügynökségnek.

Manapság egy jó weboldal bizalmat ébreszt, hitelessé tesz. A dizájn sem utolsó dolog, de a tartalom a legfontosabb, hiszen ezen keresztül tudod bemutatni magad, a csapatod, a történetedet, a munkáidat vagy a termékeidet, és blogbejegyzések publikálásával igazán személyessé teheted, amelyhez kötődni tudnak a látogatók.

A látogatók, akik megtalálnak az interneten. Egy weboldallal nagyobb eséllyel találnak rád, mint egy Facebook oldal esetében, hiszen a mai világban, ha keresünk valamit, azt először az internet keresőjében fogjuk tenni. Itt pedig, ha jó a weboldalad, annak beállításai és a kampányaid is megfelelőek, szép sikereket érhetsz el.

A sikert pedig a több ügyfél, vevő és a bevétel növekedése fogja jelenteni, amihez a weboldalon létrehozott megnyerő landing page-ek és ellenállhatatlan ajánlatok vezetnek. Ezek jól megírt szövegekkel kiváló értékesítési csatornaként működhetnek.

Ahogy nő az ismertség, a forgalom és ezzel a munka mennyisége is, a weboldalba beépíthetünk néhány automatizálást. Az időpontfoglalás, a fizetés erre kitűnő példa, ezek elérhetősége a színvonalat is jelzik egy érdeklődő számára. Azt se felejtsük el, hogy a felgyorsult világunkban ezek mind könnyebbséget nyújtanak.

Ha van weboldalad, fejleszd!

Ha pedig már van weboldalad, akkor foglalkozz is vele! Frissítsd rendszeresen, töltsd fel tartalommal, fejleszd! Használd ki az előnyeit, legyen a marketingeszközöd és ezzel segítség a növekedésben. 

Trendi kialakítás, jól megírt szövegek és az ellenállhatatlan ajánlatod az a kombináció, amellyel kitűnhetsz a tömegből, és nem utolsósorban ne feledd el, presztízsértéke is van!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.