<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Óriási mozgások zajlanak a magyar médiapiacon a választások óta - ennek újabb állomásaként megszűnik Ungár Péter politikus és Gerényi Gábor médiavállalkozó közös portálja, az Azonnali.hu.

A Media1.hu adta hírül az Azonnali.hu megszűnésével kapcsolatos értesülését, amelyet Ungár Péter ugyan nem kívánt kommentálni, Gerényi Gábor azonba azt mondta a portálnak, hogy a kérdés mostanra lényegében eldőlt, valóban nem működtetik tovább a lapot. Elmondta, hogy gazdasági okok miatt döntöttek így, mivel a cég évek óta veszteséges volt, ráadásul a gazdasági kilátások rendkívül bizonytalanná váltak, senki nem tudja, mi jön most.

Az Azonnali.hu nyitóoldala 2022. augusztus 4-én.Az Azonnali.hu nyitóoldala 2022. augusztus 4-én.

A Media1.hu arra is rákérdezett, hogy az Azonnalihoz szorosan kapcsolódóan működő, Ungár Péter nevével fémjelzett ugytudjuk.hu, és több más, különböző regionális kisebb portál jövője is bizonytalan lehet - erre azonban Gerényi Gábor azt mondta, erről ő nem tud mit mondani, nem ő a kompetens.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.