1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Homlok Zsoltot ismét megválasztotta a küldöttgyűlés.

Újabb 5 évre Homlok Zsoltot választotta a Haladás Vasutas Sportegyesület elnökének a klub küldöttgyűlése - írja az ugytudjuk.hu. Az elnökhelyettes személye sem változott, újraválasztották Bokor Zsoltot.

Homlok Zsolt üzletember, Mészáros Lőrinc ex-veje - korábban a leggazdagabb magyar Ágnes nevű lányának volt a férje, ám ahogy a cégpapírokból márciusban kiderült, Mészáros Ágenes visszavette lánykori nevét, Homlok Zsolt pedig új lakcímet jelentett be.

Homlok Zsolt cége a Homlok Építőipari Zrt., amely a korábbi sikeres évek után 2022-ben veszteségbe fordult.

Az ugytudjuk.hu korábban arról is írt: a szombathelyi focicsapatot az a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. üzemelteti, amelynek tulajdonsa a Haladás Marketing Kft. amelyek pedig többségi tulajdonosa Homlok Zsolt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!