3p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

 

Amennyiben azt tervezzük, hogy a közeljövőben egy boltot vagy üzletet fogunk üzemeltetni, akkor sok mindenre oda kell figyelni annak érdekében, hogy sikeres legyen a vállalkozásunk, tevékenységünk.

 

Mindenekelőtt azt kell kigondolnunk, hogy milyen módon fogjuk megoldani az általunk kínált termékek jelölését, illetve az üzletbe betérő emberek tájékoztatását. Ezt a két feladatot egyetlen kiegészítővel el tudjuk végezni, ami nem más, mint az öntapadós etikett címke. 

Öntapadó etikett címke, ami papírból, műanyagból és más, speciális alapanyagból is készülhet. Sokan a papírból készülő típusokat választják a fent említett feladatok megoldására, ami nyilvánvalóan nem véletlen. Mai cikkünkben kifejtjük, hogy milyen előnyei vannak, és miért éri meg nekünk is mellettük dönteni.

Kedvező áron állíthatóak elő

Egy üzlet működtetése során rengeteg különböző költség merülhet fel, amiket finanszírozni kell. Elég csak például a bolthelyiség bérleti díjára, a berendezés költségeire vagy a munkavállalók fizetésére gondolni. Ehhez adódik hozzá még pluszban az etikett címkék, illetve azok nyomtatásának ára.

Fontos tisztában lennünk azzal, hogy az előállítási, nyomtatási költségek tekintetében a papírból készült öntapadó etikett címkék egy kedvező alternatívát jelentenek. Ez még abban az esetben is igaz, ha nagyobb mennyiségben van szükségünk a használatukra. 

Az előállításukhoz ugyanis nincs szükség drága tekercses címkenyomtató beszerzésére, a nyomtatást az irodában lévő tintasugaras vagy lézernyomtatóval is gond nélkül meg tudjuk oldani.

Beltéri körülmények között megbízható jelölést biztosít

Amennyiben csak beltéri körülmények között fogjuk használni a címkéket, a papírból készült változatok tartós és megbízható jelölést biztosítanak. Felhasználhatjuk őket a címkézési feladatok ellátásán túl árazásra, vonalkódjelölésre vagy a termékleírások megjelenítésére.

A hátoldalukon lévő, öntapadást biztosító ragasztóréteg is viszonylag nagy hőmérsékleti tartományban képes biztosítani a rögzítést beltéri körülmények között. Nem kell tehát aggódnunk amiatt, hogy a termékekre felkerült címkék idővel leválnak.

Egyszerű azonosítást kínál

Nem számít, hogy a precíz, átlátható termékkövetést vagy marketing jellegű feladatokat szeretnénk-e megoldani az etikett címkékkel, a papírból készült változatok minden esetben remek alternatívát nyújtanak. Esztétikus megjelenésüknek köszönhetően még a cégünk, vállalkozásunk imázsát is növelhetjük a használatukkal, ezáltal növelve a vásárlóink bizalmát.

Bízunk benne, hogy ezek után már nem kérdés, miért érdemes a papírból készült öntapadós etikett címkék mellett dönteni. Amennyiben ki szeretnénk élvezni a használatukból eredő előnyöket, akkor csak annyit kell tennünk, hogy felkeressük a DunaSP webshopját és bevásárolunk belőlük. Nem fogjuk megbánni, ha így teszünk!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!