3p

A fürdőszoba berendezése izgalmas és összetett feladat, ahol számos szempont figyelembevétele szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Ha éppen fürdőszoba-felújítás, vagy építés előtt állunk, érdemes ellátogatni egy webáruház oldalára, ahol mosdószetteket és egyéb, minőségi berendezéseket is találunk.

A Wellis Tenebra fürdőszobabútorai igazán jók lehetnek: alsó és felső szekrények, szettek egyaránt elérhetők.

Milyen szempontokat tartsunk szem előtt?

A fürdőszoba jellemzően egy kisebb, kompakt helyiség, a lakás többi szobájához hasonlítva. Ugyanakkor sok időt töltünk itt, ráadásul a nap fontos kezdése és zárása is általában itt történik.

A reggeli készülődés során fontos, hogy praktikusan legyen kialakítva a helyiség, és minden kézre essen, hiszen gyakran előfordul, hogy idő szűkében vagyunk, ilyenkor pedig minden másodperc aranyat ér, amit nem kell keresgéléssel, vagy egyéb hátráltató tényező kiküszöbölésével töltenünk.

A stílus, dizájn és harmónia szintén lényeges szerepet tölt be, hiszen ez nagyban hozzájárulhat az egész napos hangulatunk kialakulásához, illetve az is segít, ha a lefekvés előtti utolsó perceket olyan környezetben töltjük, ami kellemes érzéssel tölt el bennünket.

A berendezés minősége is számít. A fürdőszobában olyan hatásoknak kell ellenállniuk a bútoroknak, amelyek a lakás többi részén nem jellemzőek: gyakori hőmérséklet-ingadozás, magas páratartalom, illetve a közvetlen víz hatása. Épp ezért érdemes mindig jó minőségű, speciálisan fürdőszobai használatra kifejlesztett bútorokat vásárolni, hogy ne kelljen azokat túl gyakran cserélni.

Tenebra fürdőszobabútor-család

A Tenebra névre hallgató bútorcsalád egy kiváló választás a fürdő berendezéséhez. Modern és különleges kialakításával azonnal magára vonja a figyelmet, ugyanakkor képes a harmónia megteremtésére is. Masszív szerkezetének köszönhetően pedig igazán időtálló termékcsalád.

A Tenebra modelleket a fekete és barna fa szín kombinálásával álmodták meg. A két szín és stílus erős kontrasztot teremt, ezzel egyedivé varázsolva a bútorokat, az összhatás mégis harmonikus. A barna, faelemek melegséget és meghittséget árasztanak, a fekete részek pedig modern, elegáns stílust tükröznek.

A bútorcsalád két különböző méretben is elérhető, így azoknak sem kell lemondaniuk róla, akiknél szűkösebb a fürdőszobai helykínálat. Tágasabb fürdőszobákba pedig ajánlott a nagyobb változat, megjelenése és praktikussága, valamint rendkívüli helykínálata miatt.

Minőség, tartósság és garancia

Ahogy a cikk elején már szó volt róla, fürdőszobai bútoroknál a szokásosnál is nagyobb hangsúly kerül a minőségre és az azzal együtt járó tartósságra. A Tenebra ebben is jól teljesít. Minőségi anyaghasználat és gondos kivitelezés eredményeképpen született meg ez a termékcsalád, ami masszív kialakításának köszönhetően kiállja az idő próbáját.

Ha nem várt módon a termék mégsem áll ellen a fürdőszobai körülményeknek, éljünk a garancia adta lehetőséggel!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!