2p

Végigvesszük a lehetőségeket.

Az ideális irodai fűtés elengedhetetlen a produktív munkához, és ahhoz, hogy kényelmes munkaterületet biztosítsunk az irodában. A hidegebb időjárás a munkaadókat arra ösztönzi, hogy egyszerű, de hatékony fűtési megoldást találjanak. Íme, néhány hasznos tanács a kereséshez.

Elektromos panelfűtők az igény szerinti fűtéshez

A falra szerelhető elektromos panelfűtők pénztárcabarát fűtési lehetőséget jelentenek az irodájában. A karcsú, modern dizájnnal gyártott és könnyen telepíthető panelfűtők bármilyen irodahelyiség kiegészítői lehetnek.

Tóth Tamás
Tóth Tamás

A panelfűtők olcsóbban beszerezhetők, mint az elektromos padlófűtés vagy az elektromos radiátorok, mert egy kicsit kevésbé hatékonyak. Mivel az elektromos panelfűtők konvekcióra támaszkodnak a hő keringetésére, hajlamosabbak a huzat miatti hőveszteségre, mint a konvekciót és sugárzást egyaránt használó elektromos radiátorok - mondja Tóth Tamás, a Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség elnöke.

Bár az elektromos panelfűtés nem a legjobb választás az iroda folyamatos fűtésére, ideális az irodaterület ritkábban használt területeire, például tárgyalótermeinek fűtéséhez.

Infravörös panelfűtők a gyengéd és kényelmes melegért

Az infrapanelfűtők bármilyen formájú és méretű irodába kiváló választást jelentenek. A kisebb, kevesebb szabad hellyel rendelkező irodák számára a mennyezeti rácsba diszkréten illeszkedő infrapanel kiváló mód az iroda felmelegítésére, anélkül, hogy a teret illetően kompromisszumot kellene kötni.

A nagyobb, nyitott terű irodákba választhatunk több infrapanelt, így olyan fűtési megoldáshoz juthatunk, amelyhez nincs szükség falfelületre. Az infravörös fűtőpanelek közt van olyan, ami szabadon álló, mennyezetre vagy falra szerelhető fűtőtestként is használható - így rugalmasan fűtheti irodahelyiségét, úgy, hogy az megfeleljen a helyigényének.

Az infravörös fűtőtestek sugárzással melegítenek, így hatékony választást jelentenek az irodában. A hagyományos panelfűtőkkel ellentétben az infravörös fűtőtestek nem veszítenek hőt a huzat miatt, mert nem fűtik fel a teljes teret, így energiát takarítanak meg. Kényelmes, gyengéd meleget biztosítanak, amelyet nem csak Ön, hanem az irodájában lévő egyéb tárgyak és felületek is elnyelnek és visszasugároznak, így ez a típusú panelfűtés egyenletes meleget tart fenn a munkanap folyamán.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!