3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Már több mint hétezer éve dolgoznak fel különféle bőröket. Az ősember ruhákat, használati tárgyakat készített belőlük, ma is sok területen alkalmazzák: a cipő-, ruha- és bőrdíszműiparban, sok műszaki bőráru gyártásához, munkavédelmi cikkekhez, sportcikkekhez és természetesen a lakberendezésben is. A bőrbútorok mindig egyet jelentettek az eleganciával, s ez ma sincs másként. Bár többe kerülhetnek, mégis nagyon hosszú ideig élvezheted kényelmüket és egyedi varázsukat.

A DODO bútorválasztékában te is megtalálhatod a számodra tökéletesen megfelelő, kiváló minőségű darabokat, amelyek minden teret képesek sokkal ellenállóbbá varázsolni. Mert pont úgy, mint a tömörfa darabok esetében, nincs két egyforma bőrbútor sem. Minden cserzett bőr, azaz készbőr termék különböző, s a csak rá jellemző egyedi jegyeket viseli magán. Akár még az adott állatok “életútjáról” is mesélni tud. Természetesen ezzel semmivel sem csökken a bútor értéke, sőt!

Persze egy bőr ülőgarnitúra elkészítéséhez nem elegendő egyetlen állat bőre, így magán a bútordarabokon is van kis színbeli és szerkezetbeli módosulás, valamint a festék bőrbe jutása sem azonos az egész felületen. Ezért is nagyon izgalmasak ezek a textúrák, s emiatt is olyan más minden darab.

Hosszú ideig hűségesen szolgálnak

A bőrbútorok nagyon tartós darabok, feltéve, ha te is megadod számukra a megfelelő karbantartást és ápolást. Maga az alapanyag a cserzési eljárásnak köszönhetően normális körülmények között ellenáll a romlási és bomlási folyamatoknak: a baktériumoknak és a molyoknak is. Persze a használat gyakorisága és módja erősen kihat a várható élettartamára.

Ne ijedj meg, ha a természetes bőrön néhány hónapos használat után ráncokat, redőket és kicsi elszíneződéseket látsz. Hiszen használod, így kapcsolatba kerül a tested melegével, izzadságával, ami bizony nyomokat hagy ott. Töröld hát át hetente száraz gyapjúronggyal, s használd 2-3 havonta a gyártó által javasolt tisztítókrémeket és balzsamokat is. Ezzel biztosíthatod, hogy a csodás bőrbútoraid nagyon sokáig ékesíthessék a helyiségeid.

Számos lakberendezési stílusba beleillenek 

Ha mind a kényelem, mind pedig a minőség fontos számodra, akkor a bőrből készült bútorok neked valók. Ezekkel igazán elegánssá és egyedivé varázsolhatod a tereket. Nem hiába találkozhatsz bőr elemekkel minden olyan lakberendezési stílusban, ahol a természetesség, a természetes alapanyagok használata alapvető.

A klasszikus stílusban az eleganciára, a luxusra, gazdagságra utalnak, s a természetes fa elemekkel - fa parketta, fa beltéri ajtók, fából készült asztal - a jólét és a stabilitás légkörét teremtik meg. A retró stílusú enteriőrökbe inkább a kissé már kopottabb, a patinásabb bőrbútorok passzolnak. Találd meg az egyedi igényeidnek megfelelő bőrbútorokat, a DODO szakértelmében és választékában most sem fogsz csalódni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!