<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Ha nincs is művészeti diplománk, de érdekel bennünket a kultúra világa, legyen szó akár festésről, írásról vagy zenéről, vannak olyan munkalehetőségek Pécsett is, ahol szakirányú végzettség nélkül is elhelyezkedhetünk. Erre hoztunk két példát, illetve egy olyat is, ahová kell felsőfokú zenei végzettség.

Rendezvényszervező 

Többféle rendezvényszervezői álláshirdetés olvasható a PecsAllas oldalán. Az egyik pécsi egyesület belvárosi közösségi teréhez keres közművelődési szakembert. Az egyesület szakköröket, klubokat működtet, kiállításokat és előadásokat szervez.

A rendezvényszervező feladata lesz a programok lebonyolítása. Kiállítás esetében megszervezi azokat, segítséggel felhelyezi a kiállítandó műremekeket, és meg is nyitja az eseményt a nagyközönség előtt. Szakkörök esetén ő fogja össze a foglalkozásokat, valamint adminisztratív feladatokat végez.

Az egyesület versenyképes fizetést kínál a felelősségteljes munkáért.

Produkciós menedzser

Magyarország egyik legjelentősebb, professzionális komolyzenei koncert- és fesztiválszervező cége keres országos produkciós menedzser munkatársat, pécsi munkavégzéssel. 

A belépő kolléga lesz a felelőse az országos és helyi koncertsorozatok, fesztiválok, zenei versenyek műsortervének szakmai elkészítéséért és megszervezéséért. Részt vesz a koncertek, szemináriumok és művészeti programok megrendezésében és lebonyolításában. Információkkal és zenei tanácsadással segíti a kommunikációs és marketing munkatársakat. Ezeken kívül pályázati adminisztrációs feladatokat is ellát.

Elvárás a felsőfokú komolyzenei végzettség, B kategóriás jogosítvány, a Microsoft Office magas szintű ismerete, jó kommunikációs készség nem csupán magyarul, de angolul is. Előny lehet kulturális menedzsment területén szerzett tapasztalat, illetve más európai nyelvek ismerete. 

Szerkesztő

Pécsi székhelyű, országosan is ismert kiadó szerkesztő munkatársat keres. Lehetőség van külsős vagy belsős szerkesztőként csatlakozni a csapathoz. 

A szerkesztő feladata lesz a kiadó által készített könyvek és marketing anyagok tartalmi, formai, stilisztikai és helyesírási ellenőrzése, javítása, valamint a szövegek egybevetése az eredetivel, a fordítások ellenőrzése. A szerkesztő lesz az, aki elkészíti a kiadványok borító szövegeit, valamint együttműködik a korrektorokkal, keresi a megoldásokat problémáikra. 

Lendületes íráskészséggel és a kiváló helyesírással lehet jelentkezni a feladatra, szöveggondozási ismeretek megléte mellett. Mivel fordításokat is ellenőriznünk kell, ezért egy idegen nyelven használható nyelvtudás is szükséges, legjobb az angol.

A bérezés megegyezés alapján történik.

A művészet értékeit számos módon tovább lehet adni az embereknek, nem csupán művészként, de a háttérstáb tagjaként is, ahogyan a fenti példákból is látszik.