<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Szinte észre sem vesszük, de azok az irodabútorok, melyeket nap mint nap használunk, óriási hatással vannak egész napos teljesítményünkre. A kényelmes és minőségi bútorok a munkatársak hatékonyságára, produktivitására hatalmas befolyással vannak.

A nem megfelelően berendezett vagy elavult irodabútorok miatt észrevétlenül szenvednek a kollégák. A nyikorgó székek zajhatása, a fájó derék a rossz székek miatt csak néhány azok közül a problémák közül, melyekkel szembesülnek napközben. A tökéletes irodabútor kiválasztásához néhány kulcsfontosságú szempontot kell mérlegelnünk. Lássuk ezeket!

A dolgozók érdekében

A vállalkozások számára a munkavállaló egészsége és jó teljesítménye létfontosságú. Ezért a lehető legjobb munkakörülményeket kell megteremteniük, bármilyen munkakört is látnak el a dolgozók. 

A mömax mint a minőségi irodabútorok forgalmazója biztosítja, hogy kínálatában bárki megtalálhassa az igényeinek megfelelő berendezést. Alapvető, hogy az irodabútorok megválasztásakor törekedni kell az ergonomikus kialakításra és a funkcionalitásra. További szempont a választásnál a költségvetés és a terület, melyet be kell rendeznünk.

Minőségi irodabútorok

Az irodabútorok megválasztásánál a költségvetés is fontos szempont a döntés előtt. A meglévő keretből kell gazdálkodnunk, mely nem minden esetben egyszerű feladat. Sokszor nagy a csábítás, hogy az olcsóbb, kevésbé minőségi termékeket válasszuk, mert így több pénz jut az egyéb eszközök beszerzésére. 

De mint ahogyan azt a mondás is tartja: “Vegyél olcsón és vásárolj kétszer”, vagyis hamarabb kell lecserélni a silányabb minőségű bútorokat, mintha egyből az igényesebb változatba fektetnénk.

A meglévő helyhez optimalizálva

Miután egy irodában több ember dolgozik együtt, így az általuk használt terület is általában fix. Éppen ezért a tárolási lehetőségeket, az íróasztalokat is úgy kell megválogatnunk, hogy a munkavállalók kényelme ne csorbuljon. A multifunkcionális bútorok egyre népszerűbbek. Gondoljunk például az olyan íróasztalokra, melyeken van hely a dokumentumok, a számítógép tárolására, de emellett beépített USB töltővel is kiegészülnek.

Természetesen a munkahely típusa is befolyásolja a döntésünket, hiszen egy olyan irodába, ahová exkluzív ügyfelek érkeznek, nem ugyanolyan berendezés illik, mint egy cég bérszámfejtőinek irodahelyiségébe, ahová csak a cég dolgozói mennek be.

Irodai ülőhelyek

Sokféle irodai ülőhely létezik a székektől kezdve a kanapéig. Az ülő munkakörben dolgozó kollégák egyik legfontosabb eszköze a szék, melynek kényelmesnek és több irányból állíthatónak kell lennie, illetve az egyéni igényekhez kell igazodnia. Válasszunk olyan széket, melynek több része is állítható, például a karfák, a deréktámasz, a magasság és a dőlésszög. Mindezek a komfortos és ergonomikus ülést segítik elő.

Bármilyen döntést is hozunk, gondoljunk kollégáink egészségére, és alakítsunk ki számukra kellemes munkakörnyezetet.