2019. szeptember 5. 13:15
mfor.hu

Az Exatlon után újabb sportreality műsort fog vezetni Palik László. A TV2 a Fuss család, fuss! című műsor edzőinek kilétéről is fellebbentette a fátylat.

A TV2 legújabb, Palik László műsorvezetésével képernyőre kerülő nagyszabású sport-realityjében négy fős családok küzdenek a legsportosabb magyar család címért, és a vele járó 10 millió forintos fődíjért.

Az új formátum bemutatásához a TV2 Csoport programigazgatója szerint komoly lökést adott az Extlon Hungary sikere. Fischer Gábor reményei szerint az új műsor révén ismét egy olyan siker születik, ami országos mozgalmat indít el.

Ismét sport-realityt vezet Palik László (Forrás: Instagram) Ismét sport-realityt vezet Palik László (Forrás: Instagram)

A versenyzőknek azonban nem egyedül kell stratégiát alkotniuk, felkészülniük egy-egy versenynapra, minden család mellett ugyanis lesz egy edző, akire számíthatnak a felkészülés, a küzdelem és a regenerálódás alatt.A Fuss család, fuss! négy edzője nem más, mint az egykori kézilabdázó, Tápai Szabina, az Exatlon győztese, Huszti Kata, a hatszoros világ- és kétszeres Európa sportaerobic bajnok, Katus Attila és Bodó Imi, aki világbajnok testépítő.

A műsorról egyelőre további információkat nem osztott meg a TV2. Ugyanakkor véleményünk szerint arra lehet számítani, hogy az ősz második felében kerül majd a sportvetélkedő a képernyőre. Az is izgalmas kérdés, hogy ebből napi szintű műsor lesz, mint ahogy az Exatlon ment, vagy esetleg a Ninja Warrior Hungary mintájára hetente egyszer jelentkezne. Igaz tippünk erre is van, a legnagyobb esélyt a napi műsorokra látnánk.

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.