TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A hatodik Footgolf Csúcs Kupán harmadszor nyert az Üzletemberek csapata a kupák történetében, ugyanakkor új egyéni győztest avattak a Nemzeti Sport újságírója, Somogyi Zsolt személyében.

A HGS PR Ügynökség által vasárnap rendezett Footgolf Csúcs Kupán a Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatott, a Magyar Újságírók Válogatott és az Üzletemberek csapata tizenöt rövidebb, de trükkös terepviszonyokkal tarkított szakaszon játszottak az óbudai Continental CityGolf Club pályáján.

A COVID 19 járvány elleni fokozott óvintézkedések mellett rendezték meg a versenyt. Homlok-hőmérés, kézfertőtlenítő-állomások, szájmaszkok fogadták a résztvevőket, na meg a kézfogást kerülő köszöntést ajánló plakátok, amelyek arra kérték a játékosokat, hogy óvatosan örüljenek, amikor kevés kísérletből rúgják be a labdát a lyukakba: ökölpacsival, vagy könyökök összekoccintásával köszöntsék egymást.

Magyar Zoltán az Országgyűlés labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya örömmel nyugtázta, hogy a csapata ismét nagy létszámmal vett részt a versenyen. Borsi László az Újságírók Válogatott csapatkapitánya is teljes csapattal érkezett, csak azt fájlalta, hogy Szöllőssi György a Nemzeti Sport főszerkesztője – aki mindkét csapat játékosa - ezúttal az Országgyűlés csapatát erősítette. Forgács István tornaigazgató, a rendező HGS PR Ügynökség vezetője elmondta, hogy a mezőny minden tagja visszatérő vendég volt, ami azt bizonyítja, hogy a játékosok kedvelik a footgolf játékot, ahogy ezt a hagyományos társasági versenyt is. Ő azt sajnálta, hogy az Üzletemberek csapatból néhányan visszavonták a nevezésüket, betartva a munkáltatójuknál a pandémia elleni védekezés miatt érvénybe lépett szabályokat.

Az esemény rangját jelzi, hogy Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt a Footgolf Csúcs Kupa fővédnöke.

A verseny társszervezője Gelencsér Gábor, a Nemzetközi Footgolf Szövetség elnöke így foglalta össze a versenyen szerzett tapasztalatait: - Örülök, hogy a játékosok pozitívan élték meg, hogy kevesebb erőt, ám több technikai megoldást követelő pályát építettünk.  Örülök annak is, hogy a hazai footgolf tíz éves történetének már hat éve fontos része a Footgolf Csúcs Kupa közéleti torna.

A díjakat Gerencsér Gábor mellett Rácz Róbert, az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi és marketing vezetője adta át.

Egyéni verseny végeredménye:

1. Somogyi Zsolt 44 pont (Újságírók)

2. Sebestyén László 45 pont (Üzletemberek)

3. Rácz László 47 pont (Országgyűlés)

Csapatverseny végeredménye:

1. Üzletemberek (51,8 pontos átlag)
2. Országgyűlés (52 pontos átlag)

3. Újságírók (53,6 pontos átlag)

Főtámogatók:

MVM

E.ON Energiamegoldások Kft

Támogatók:

Basic Line Kft.

Izsáki Házitészta Termelő és Kereskedelmi Kft.

Horfer Serleg Kft.

Porsche Hungária Kft.

Médiatámogatók:

mfor.hu

mixonline.hu

piacesprofit.hu

privatbankar.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.