TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Az intézmények számára a professzionális tisztítás nélkülözhetetlen, hiszen rengeteg ember fordul meg egy nap alatt a különböző helyiségeiben. Amennyiben megfelelő figyelmet fordítanak azon helyiségek tisztán tartására és rendezettségére, akkor a betegségek és fertőzések könnyen elkerülhetővé válnak. A rendezettség figyelembe vétele által jön képbe a mosdók megfelelő felszereltsége és adagolókkal, valamint tárolókkal való ellátása. Az adagolók megléte kimagasló fontosságú, hiszen sokkal egyszerűbbé, gyorsabbá és higiénikusabbá tehetik a folyamatot.

Az adagolók fontossága

A papírkéztörlő-adagolóknak két típusa ismert, vannak, amelyek V hajtogatott papírt adagolnak. Egy kis ablak segítségével nyomon követheted a papír aktuális mennyiségét, így időben tájékozódhatsz arról, hogy mikor esedékes utántölteni, hogy ne maradjanak a dolgozók vagy a vendégek papír híján. V hajtogatásának hála az egyik papír kihúzása révén a következő jön a sorban, így sokkal egyszerűbben és higiénikusabban el lehet venni a következő adagot.

A papírkéztörlő-adagoló másik típusa a tekercses, belsőmagos, amely méreteiben kisebb, mint az előzőekben említett típus. Árban valamivel magasabb, mint a V hajtogatott kéztörlő-adagoló, azonban hatékonyságában mindkét készülék hasonlóan teljesít. 

A megfelelően kialakított folyékonyszappan-adagolók is kifejezetten fontosak. A legtöbb típus 500 ml és 1000 ml folyékony szappan tárolására alkalmas. Szintén egy ablak segítségével követhető nyomon a benne lévő folyadék aktuális mennyisége, így időben észreveheted, ha fogyóban van a szappan.

A különböző típusok kialakításukban megegyeznek, azonban a szappanadagoló nyomógomb jelenthet különbséget. Vannak, amelyek teljes mértékben belesüllyednek a készülékbe, míg mások kiemelkednek abból, így könnyebb elérést biztosítanak, azonban ennek jellege nagyban függ a felhasználók igényeitől egyaránt. 

WC-papír adagolók típusai

Papírkéztörlő- és szappan-adagolók mellett a WC-papír adagolók megléte is lényeges. Legtöbb esetben a készülék mérete és kapacitása szokott változni, a mechanikája megegyezik. Beilleszthető a nagy méretű vagy kis méretű WC-papír tekercs egyaránt. Amennyiben szeretnéd beszerezni a helyiség adottságaihoz mérten ideális adagolókat, akkor mindenképpen keresd fel a Delta Clean Kft weboldalát, ahol kiválaszthatod a számodra legalkalmasabb konstrukciót. 

Vegyszeradagolók tekintetében is érdemes körülnézni a piacon, mivel az ipari mennyiségű mosogatószer és az öblítőszer tárolása és használata egyaránt egyszerűbbé válhat. Ipari mosogatószerhez és öblítőszerhez tartozó adagolók egyaránt beépíthetők és falra is szerelhetők.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.