<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Egyre több cég ismeri fel, hogy kevés befektetéssel érhet el igazán nagy sikereket, például ha ruházatot használ fel promóciós, illetve kommunikációs célokra. Manapság már szinte kötelező elem az egyenruha minden munkahelyen.

Ez nemcsak a csapatösszetartást erősíti, hanem arra is jó, hogy a brandet népszerűsítsék. Lássuk, milyen ruhákat lehet felhasználni e célból!

Póló: bármilyen alkalomból használható

Az egyik legismertebb promóciós ruházat a póló, mely lehet fehér, fekete vagy színes is. Eleje és hátulja is alkalmas különböző emblémák, logók, feliratok elhelyezésére, ezért igen közkedvelt ruhadarab ez, ha a brand népszerűsítéséről van szó.

A legegyszerűbb olyan helyen megrendelni a pólót, ahol egyből feliratot is kérhetünk rá: az Ajándéktárgyközpont webáruház ruházati termékei között érdemes szétnézned, hiszen innen számos ötletet meríthetsz a felhasználásra. Ebben a webáruházban nagyon sokféle ruha kapható, a pólókon kívül pulóverek, kabátok és sapkák is.

A feliratozott, emblémázott pólónak mindig kitüntetett szerepe van, hiszen számos célra felhasználható. Nemcsak nyáron népszerű ez a ruhadarab, hanem évszaktól függetlenül hordható, legfeljebb alá kell öltözni.

A feliratozott pólók felhasználási módja

Céges pólót sok helyen hordanak az alkalmazottak, de sportklubok tagjai is mindig készíttetnek egyenpólót a csapatuknak. Ezzel az egyszerű módszerrel lehet kifejezni, hogy a munkatársak közös célért dolgoznak, egyként működnek együtt.

Egy feliratozott póló ajándéknak is kiváló, ekkor valóban promóciós eszközként szolgál, jól lehet vele népszerűsíteni a céget. Hiszen ki ne örülne egy ingyen pólónak, amit egy tombolán nyert vagy kvízvetélkedőn elért eredményéért kapott? Most, hogy itt a tél, rengeteg módja van annak, hogy valamilyen emblémázott ruhadarabbal kedveskedjünk: lehet ez karácsonyi céges ajándék a partnereknek vagy bálokra felajánlott nyereménycsomag része.

Az Ajándéktárgyközpontnál rövid és hosszú ujjú kivitelben is kapható póló, akár galléros változatban is, így nincs akadálya a kreatív felhasználásnak.

Sapka, sál, kesztyű és pulóver

Ha pedig ódzkodsz attól, hogy pólót ajándékozz, mondván az nyári viselet, akkor nézd át a téli ruházatok kínálatát az oldalon! Sapkák, sálak, kesztyűk széles választékából válogathatsz. Mindegyik alkalmas arra, hogy a vállalkozásodat népszerűsítsd. Mivel ezek a kisebb ruházati kiegészítők nem kerülnek sokba, nagyobb tételben is rendelhetsz belőlük. 

A kötött sapkák eleje alkalmas embléma elhelyezésére, ez hímzéssel történik. A kesztyűk esetében is ezt az emblémázási módot javasolják, de a polárból készült kesztyűkre és sálakra transzfernyomást lehet kérni.

A pulóverek is több helyen feliratozhatók: elöl, hátul, de akár a karjukon is. Télen ez a jó választás, ha munkatársak egyenruhájáról van szó. Színben és fazonban is többféle kapható, akár kapucnis változat is rendelhető.

Ha promóciós célokra szeretnél ruházatot választani, akkor mindenképp gondold át a színt is, olyat válassz, mely jellemző a vállalkozásodra!