<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A szépségápolás ma már egy, az egész testet megszépítő, illetve annak eleve adott szépségét megőrizni próbáló teljes körű gondoskodás, amelynek szerves részét képezi a kezeink és körmeink ápolása is. 

Miért elengedhetetlen a kezeinkről való gondoskodás?

A nők esetében ráadásul a kezek még fontosabb szerepet játszanak, hiszen a vékonyabb és világosabb bőrön sokkal előbb megjelennek az öregedés jelei, mint a férfiaknál. 

A kezek szépségének jelentősége egyáltalán nem újszerű dolog, hiszen régen azért hordtak a nők kesztyűt, hogy még a napsugárzástól is megóvják a kezüket, s így a tökéletes, fehér kezek egyben státuszszimbólummá is váltak. És mit jelentenek ma?

Az ápolt kezek és a szép körmök árulkodnak a képviselőjükről, megmutatják igényességét, alaposságát és bizonyítják szépségét is. Mára már a modern anyagoknak és technikáknak köszönhetően könnyen lehetnek szép körmeink, miközben egy kis odafigyeléssel a kéz bőrének szépségét éppúgy megóvhatjuk, mint ahogy az arcunkkal tesszük.

Hogyan készülnek az igazán szép körmök?

Ma már a műkörmök elkészítésének, valamint díszítésének rengeteg módja közül választhatunk, és elmondhatjuk, hogy bizonyos helyzetekben akár mindegyiknek meglehet a maga helye és ideje, illetve mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Éppen ezért mindenkinek magának kell megtapasztalnia, hogy melyik anyagok válnak be leginkább a számára.

Az egyik kiváló lehetőség, ha csodaszép körmöket szeretnénk, a színes műkörömzselé, amely egyformán alkalmas műköröm készítésére és szépítésére.

A színes műkörömzselé előnyei

A Silcare - Műköröm Webáruház zseléi rendkívül népszerűek a műköröm-alapanyagok között. A Silcare professzionális termékei méltán tettek szert nagy közkedveltségre a profi és kezdő műkörömrajongók között, mivel gyönyörű díszítések hozhatók velük létre.

A színes műkörömzselé elképesztően jól kezelhető anyag, amely nagy szabadságot ad a munkánkban, hiszen csak műkörmök elkészítéséhez való lámpa alatt szilárdul meg, ezért tetszésünk szerint, saját tempónkban dolgozhatunk vele. 

Különleges színű zselék. Te melyiket szeretnéd?

A színes zselék között nagyon sok különlegeset is találunk. Ott van például a sugar effect zselé, a geometric, a chaméleon, vagy a Galaxy és a Mystic Aurora. Ha nagyon extra hatásra vágysz, akkor ezek között biztosan megtalálod, amit keresel. 

Szeretnél sugar effect technikával készült körmöket, esetleg geometrikus alakzatokat? Legyenek művészi formáid, esetleg legyen a körmöd úgy többszínű, hogy az átmenetekkel sem kell bajlódnod? Szeretnél megidézni egy egész galaxist a körmeiden vagy valami más, teljesen extra dologra vágysz? A színes műkörömzselékkel semmi sem lehetetlen. Engedd bátran szabadjára a fantáziád!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.