<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Kevés olyan kiábrándító helyzet tud adódni, mint amikor standard családi ebéd közben feszengtek, mert nem fértek el, vagy ha folyton kiborul a leves, mert billeg az asztal. Arról már nem is szólunk, hogy milyen kellemetlen, ha nem tudsz mindenkit leültetni, így mindenképpen azt javasoljuk, hogy ha a legapróbb kellemetlenség is előáll, akkor mindenképpen vizsgáld felül, hogy mennyire lenne jó ötlet egy új étkezőasztal.

Ahhoz azonban, hogy jól válassz, az alábbi összefoglalónkkal szeretnénk segíteni.

Mikor lesz kényelmes egy étkezőasztal?

Ha a Prémium bútoráruház étkezőasztalait pásztázod, és nem tudod, hogy melyiket válaszd, akkor a legjobb helyen jársz, most ugyanis arra vállalkozunk, hogy megmutatjuk, mire kell figyelni akkor, ha a tökéletes étkezőasztalt keresed.

Első körben a méret kiválasztása a legfontosabb feladat, éppen ezért fontos számba venni, hogy hány állandó ember fog étkezni az asztalnál, illetve azt sem árt fontolóra venni, hogy hányszor szoktatok vendégeket fogadni, valamint hogy egyszerre hány fő szokott étkezni. 

Ha ez megvan, akkor már tudhatod, hány személyes asztalt válassz, illetve hogy szükséged lesz-e bővíthető aszalra. Ahol ugyanis a hétköznapok során csak maroknyi ember étkezik, jobb és praktikusabb szolgálatot tesz egy bővíthető asztal, mint egy eleve óriási darab. 

Ha megvan, hogy hány személyes asztal lesz az ideális, akkor ugyan szűkül a kör, de még messze a végső eredmény. Előbb még mindenképpen döntened kell az asztal anyagáról is. 

Bár rengeteg kombináció létezik, mégsem való mindenkinek minden anyag. Túl azon, hogy a kisgyermekes családok elfeledkezhetnek az üvegasztalokról, még sokszor a stílusirányzatok jegyei is közbeszólnak. De ez persze nem jelenti azt, hogy nincs mindenre megoldás!

A stílusról se feledkezz meg!

Bármilyen fontos is a méret, amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az étkezőasztalnak stílusban illeszkednie kell a teljes otthonodhoz. Ez azért ne okozzon álmatlan éjszakákat, mert szerencsére nem kell lemondani a praktikumról.

A modern, minimalista stílus híveként bőven fogsz találni fát, fémet vagy üveget ötvöző asztalokat, de a skandináv lakberendezési elveket követve is meg fogod lelni a tökéletes, természetes alapanyagú, letisztult asztalt. 

Persze a romantikus vintage stílus hívei sem maradnak étkezőasztal nélkül, sőt még a loftlakásokba is fogsz találni odaillő étkezőasztalt!

Éljenek a nagy és boldog együtt elköltött étkezések!

Aligha akad annál fantasztikusabb érzés, mint amikor az általad főzött étket közösen eszitek meg a teljes családdal. Te készülsz, beleadod szíved-lelked, majd a többiek benépesítve az étkezőt körbeülik az asztalt, és mindenki vidáman és felhőtlenül szed a tányérjába, hogy aztán az ízeket megtapasztalva öröm és elégedettség üljön az arcokra.

Ne hagyd, hogy ezeket az értékes pillanatokat megzavarja bármi is, gondoskodj az asztalhoz ülők kényelméről minél hamarabb a Prémium bútoráruház segítségével!