<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A karácsonyt megelőző néhány hét az előkészületekből, az ünnepre való hangolódásból, az ajándékok beszerzéséből és a karácsonyi dekoráció elkészítéséből áll. Cikkünkkel az utóbbihoz szeretnénk segítséget nyújtani.

A karácsonyi dekorációhoz a fények, a díszek és az illatok egyaránt hozzájárulnak. Mindegyik kiemelt figyelmet kell, hogy kapjon a dekorálás során. Ahhoz, hogy valóban varázslatos legyen a végeredmény, mutatunk néhány hasznos tippet.

 

A tobozok a karácsonyi dekoráció nélkülözhetetlen elemei 

Érdemes évről évre új adventi koszorút helyezni az asztalra. Ez nem azt jelenti, hogy minden évben feltétlenül új koszorút kell beszerezni. A már meglévő változat is könnyen felújítható, néhány egyszerű alapanyag segítségével. Csupán néhány szalagot, fenyőágat, figurát, gyöngyöt és gyertyát kell beszerezni a tavalyi adventi koszorú felfrissítéséhez.

Egyértelmű, hogy a tobozok a karácsonyi dekoráció nélkülözhetetlen elemei. Egyszerűen beszerezhetőek nagyobb mennyiségben is. Csupán bele kell őket helyezni egy átlátszó tálba, és már kész is a dekoráció. Ha különlegesebb végeredmény elérése a cél, akkor festékszóró segítségével könnyen beszínezhetőek a tobozok. A színválasztásnál érdemes figyelembe venni a többi dekoráció színét.

Dobozok minden mennyiségben

A karácsonyi dekoráció elengedhetetlen részei a különféle dobozok. A dekor doboz és a papírdoboz a dekorációhoz járul hozzá. Az ajándék doboz pedig nélkülözhetetlen elem az  ünnepi ajándékozások során.

Legyen szó dekor dobozról, papírdobozról vagy ajándék dobozról, széles kínálatból lehet választani a DekorPlaza.hu  oldalán. Mindemellett a karácsonyi hangulat megteremtéséhez kiemelt figyelmet kell fordítani az illatokra is. Ebben nyújtanak segítséget az illatgyertyák, a füstölők és a párologtatók. Az ünnep alkalmával érdemes a fahéj-, a narancs- és az almaillatot választani. A DIY kedvelői saját maguk is elkészíthetik a különleges illatgyertyákat.

A karácsonyi fényekről sem szabad megfeledkezni

Mindenki tudja, hogy karácsonyi fények nélkül nincs igazi ünnep. A különböző színű fényfüzérek tökéletes kiegészítői az ünnepnek, hiszen különleges légkört teremtenek. A karácsonyi fényeket mindenki imádja, szóval nem érdemes a fényfüzéreken spórolni. Beltéren és kültéren is érdemes minél többet használni. Utóbbi esetben olyan változatokat kell beszerezni, melyek ellenállnak az időjárásnak. 

A karácsonyfa mellett kerülhet fényfüzér az ablakokra, az ajtók fölé, a lépcső mellé és a bejárati ajtó fölé. Mindemellett üvegvázákba is helyezhetőek fényfüzérek, melyek igazán látványos dekorációként szolgálnak. A fényfüzérek kiválasztása során érdemes a meleg árnyalatú LED-ek közül választani. Kültéri fényfüzérekkel az udvaron is karácsonyi hangulat teremthető. Természetesen a varázslatos hangulat megteremtéséhez a karácsonyi mécsesek is hozzájárulnak. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.