2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Csorba Eszter kapta a pozíciót, aki nagy tapasztalatokkal rendelkezik szakterületén.

Csorba Eszter személyében új marketingigazgató vezeti a Westend marketingkommunikációs csapatát. A másfél évtizedes munkatapasztalattal rendelkező szakember a megújult Food & Friends ételudvar bevezetésével kezdett, jelenleg pedig éppen a nagysikerű logótervező pályázatot zsűrizi többedmagával.

A marketingszakember a Budapesti Gazdasági Egyetem jogelődjén, a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát kereskedelem és marketing szakon angol nyelven, ahol marketingkommunikációra specializálódott. Szakmai pályafutását a Nestlénél kezdte marketing és menedzsment területen, ezt követően a Foodpandánál helyezkedett el, majd Londonban több kozmetikai és FMCG márkán is dolgozott projektmenedzserként, csapatvezetőként. Mostani pozíciójába az emberközpontú energetikai megoldásokat kidolgozó QX World-től érkezett, ahol marketing menedzserként többek között a különböző kommunikációs tartalmakért és stratégiai feladatokért felelt. Az elmúlt másfél évtized során széleskörű munkatapasztalatot szerzett olyan területeken is mint a költségvetéstervezés, az ügyfélkapcsolatok kezelése, a rendezvényszervezés, a kampányok teljeskörű menedzselése és a csapatirányítás. Új pozíciójában a Westend teljes kommunikációs és marketingtevékenységéért felel a nyár közepétől. Ebben a minőségében egyik első nagy projektje a megújult ételudvar és közösségi tér, a Food & Friends újrabevezetése és népszerűsítése volt.

Csorba Eszter lett a Westend új marketingigazgatója. Fotó: Westend
Csorba Eszter lett a Westend új marketingigazgatója. Fotó: Westend

„Megtisztelő, hogy a főváros egyik legnagyobb múltú bevásárlóközpontjának csapatát erősíthetem. A Westend Budapest szívében helyezkedik el, és adottságainak köszönhetően még rengeteg különleges és kiaknázatlan lehetőséget rejt magában. Sokezren fordulnak meg nálunk naponta, őket megszólítani egyszerre izgalmas és felelősségteljes feladat. A marketing stratégia megtervezésén és kivitelezésén túl szeretnénk élni a szemléletformáló erőnkkel is, hiszen kevés olyan vállalat van, ahol ilyen nagy tömegben lehet közvetlenül elérni az embereket. Hiszünk a közösség erejében és abban, hogy ha a számunkra fontos ügyekre felhívjuk mások figyelmét is, azzal valós változást és értéket teremtünk. Én mindenesetre erre fogok törekedni” – mondta az új marketingigazgató.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!