3p

Az Access Consciousness filozófiája hazánkban is egyre népszerűbb, már rengeteg embernek segített abban, hogy kézbe vegye a sorsa irányítását, és megteremtse a saját boldogságát.

Két fontos technikája az Access Bars és az Access Facelift kezelés. Az előbbi tekinthető az első alaptanfolyamnak is, amit érdemes elvégeznie annak, aki érdeklődik ez iránt a rendszer iránt. Ma már erre is van mód, jelentkezhetünk tanfolyamra A végtelenbe és tovább weboldalán Kántás Katához is.

Mi az Access Bars kezelés lényege?

Ez nem egy varázslat, nem holmi vallásos szertartás, még csak kifejezetten spirituális beállítottságúnak sem kell lenni hozzá. A módszer különlegessége abban rejlik, hogy a kezelést végző facilitátor a fejen lévő 32 energetikai pontra fejt ki finom nyomást a kezével, melyek az agy különböző területeihez kapcsolódnak.

Ennek hatására kedvező átalakulások mennek végbe, például oldódik a feszültség, csökken a stressz, megszűnnek azok a régi káros beidegződések melyek mindeddig gátoltak minket abban, hogy változtassunk az életünkön.

Szinte hihetetlen, hogy néhány érintéssel ennyi mindenre befolyásunk lehet, de ne feledjük, hogy az emberi agy egy csodálatos “szerkezet,” aminek a működését nem egyszerű kontrollálni, és bizony előfordul, hogy a zakatoló gondolataink átveszik felettünk az irányítást. A tudatosság alkalmazásával viszont újra a mi kezünkben lesz a gyeplő.

Mit ad egy ilyen tanfolyam?

Ha részt vettünk már Access Bars kezelésen, akkor talán megfogalmazódott bennünk, hogy milyen jó lenne, ha ezzel a csodálatos módszerrel mi is segíteni tudnánk másokon, akár a saját családtagjainkon, barátainkon.

Hogy mennyire jó lett volna, ha például gyorsíthattunk volna a gyermekünk gyógyulását amikor beteg volt, vagy ha csökkenthetnénk a párunkon lévő stresszt egy-egy fárasztó munkanap után. Ha viszont elvégzünk egy ilyen képzést, akkor mindez lehetővé válik, hiszen megtanuljuk a technika alkalmazásának csínját-bínját.

A képzés során az oktató elmagyarázza, hogyan lehet könnyen megtalálni a 32 energetikai pontot, illetve kapunk egy kézikönyvet és egyéb tananyagokat is, amik segítségével a későbbiekben is tudunk majd gyakorolni, fejlődni.

Mindemellett a tanfolyamon elsajátíthatjuk az Access Consciousness néhány egyéb eszközét is, amik abban segítenek, hogy a mindennapokban felfedezzünk a lehetőségeket és tudatosan teremtsük meg a saját boldogságunkat.

A változás bennünk kezdődik!

A legtöbb ember azért nem mer lépni, és azért halogatja a változást, mert folyton csak arra vár, hogy “majd egyszer ideálisak legyenek a körülmények”. Úgy vélik, hogyha majd a sors is úgy akarja, akkor maguktól megoldódnak a problémák.

De ez nem így működik! Nem szabad a körülmények alakulására várni, hanem nekünk magunknak kell megteremteni azokat. Nem a sors szabja meg, hogy milyen lehetőségeink lehetnek, hanem a mi kezünkben van az irányítás. Amint ezt felismerjük, már el is indultunk a tudatos változás útján.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!