3p

Egy olyan B2B piactérre van szüksége, amellyel az eddigieknél sokkal hatékonyabban, gördülékenyebben és szolgálhatja ki jelenlegi és jövőbeli vevőit? Figyelmébe ajánljuk az Infinite IT Solutions úttörő online nagykereskedelmi platformját, amelyen már most 30 millió eurós forgalmat bonyolítanak havonta.

Kinek ajánljuk az Infinite IT Solutions szolgáltatását?

Az Infinite Marketplace elsősorban olyan 50 fős vagy nagyobb hazai vállalkozások számára előnyös, amelyek online nagykereskedelemmel, értékesítéssel foglalkoznak a B2B piacon.

Ezt a virtuális B2B piacteret úgy tervezték meg, hogy a lehető legtöbb folyamata automatizált legyen, és levegye a felesleges terhet a munkatársai válláról. Jól integrálható az ERP-rendszerekkel, ezzel is hatékonyabbá téve az adatbevitelt, egyúttal minimalizálva a hibák, hiányosságok előfordulását.

Funkciók, amelyekkel rengeteg erőforrást takaríthat meg

A program képes a számlák, az ügyféladatok, a megrendelések, az aktuális árfolyamok és a kedvezmények automatikus kezelésére. Így biztos lehet abban, hogy munkatársai helyesen rögzítik a fontos adatokat a céges ERP-rendszerben, vásárlóihoz pedig mindig friss adatok és aktuális ajánlatok jutnak el.

A rendeléstörténet és a megrendelések gyors áttekintése elsősorban cége munkatársainak életét könnyíti meg, nagyban növelve a hatékonyságot, és visszaszorítva a hibák számát.

Számos ERP-rendszerben igencsak gyerekcipőben jár a promóció-menedzsment, vagy teljesen hiányzik. Ezért az Infinite Marketplace-en akár személyre szabott ajánlatokat is létre lehet hozni, így áthidalva a vállalatirányítási rendszer hiányosságait.

Természetesen a mai, multinacionális környezet kihívásainak is eleget tesz a platform. Sokféle nyelven és pénznemben teszi közzé cége kínálatát, így megkönnyíti a nemzetközi piacra való belépést, az azon történő terjeszkedést.

És amiért a vevői is imádni fogják

A hatékony szűrőrendszerrel könnyedén megtalálhatóak a kívánt termékek, amelyek többféle nézetben (galéria, lista és táblázat) is megtekinthetők. A felhasználók személyre is szabhatják a saját felületüket, hogy mindig abban a formában lássák a kínálatot, ahogyan az nekik a legjobban megfelel. Emellett a leggyakrabban vásárolt termékekre külön sablonokat hozhatnak létre.

Említést érdemel az Infinite Marketplace szkennelésre alkalmas modulja is. Ezzel a megrendelők vonalkód alapján, pillanatok alatt megtalálhatják a kívánt termékeket, és tehetik a virtuális kosarukba. Lehetőségük van arra, hogy akár ugyanabból az áruból többféle mennyiségben vásároljanak egyazon megrendelésen belül.

A platformot teljes mértékben felkészítették a mai, mobilizált világra: egyrészt az applikáció jól használható okostelefonon is, másrészt offline üzemmódjával áthidalhatóak az internet-lefedettség hiányosságaiból adódó kiesések, így megrendelések anélkül is leadhatók.

Világszerte már több mint 28 ezer vállalat él az Infinite IT Solutions online nagykereskedelmi szolgáltatásával - legyen az Ön cége a következő, amely kipróbálja ezt az időt és költséget megtakarító, 21. századi online nagykereskedelmi megoldást!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!