3p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltó kommentjeiből szemezgetünk.

Nagy vihart kavart a néhány napja közölt, öt évvel ezelőtti interjúnk Magyar Péterrel, amiből kiderült, hogy milyen háttérel indult és milyen tervei voltak akkor.

Többszáz komment érkezett a héten erre a cikkünkre reagálva, ezekben Magyar Péterről és mozgalmáról, továbbá a NER eddigi tevékenységéről, az ország elfoglalásáról és leginkább a NER jövőjéről írták meg véleményüket az olvasóink. A többség elég határozottan elkötelezett valamelyik oldal irányába. Most ezekből közlünk néhány jellemzőt.

Magyar Péter az április 6-ai tüntetésen
Magyar Péter az április 6-ai tüntetésen
Fotó: Mfor/Izsó Márton Artúr

Tóth Sándor szerint Magyar Péter

"A NER alkalmazottja lett!"

Végh István azt kérdezte:

"Hányan lehetnek még ilyenek?"

Pálné Szabó Klára azt írta:

"A mostani történések közepette roppant érdekes, hogy amikor 2009-ben Varga Judit az Európai Parlamentben lett politikai tanácsadó, Magyar Péter egy évig otthon maradt a gyerekekre vigyázni."

Huszár Zsuzsanna hozzátette:

"Varga vallotta be, hogy többször megütötte Magyart, és megrúgta!"

Ambrus Piroska másról akart értekezni:

"Tessék más témát keresni! Unjuk már a magánéletüket! Két politikus és celebbé teszi őket a média! Mindegy ki kezdte, az ő részéről pláne nem volt helyes! Bukott politikus, jobb lett volna, ha csendben marad!"

Farkas Anikó figyelmeztetett:

"Nem veszik észre a hírportálok, hogy minél több negatív hírt közölnek Magyar Péterről, ő annál népszerűbb lesz. Az emberi természet már csak ilyen, mindig az kell, akit a legjobban ütnek. Olyan átlátszó, hogy ő lesz Orbán utódja, pedig nem kell még 1 Orbán, sem Gyurcsány. Én Karácsony Gergőt szeretném, mert rendes."

Kovács István higgadt maradt:

"Gyenge próbálkozás. Magyar Péter nemzetközi gazdasági, jogi tapasztalata alkalmassá tette a menedzseri pozícióra, már ezzel is magasan veri a NER-vezetők többségét."

Nagy Eta sürgette:

"VJ, mint igazságügyi miniszter bűnpártoló. Az ország érdeke, hogy ezek a bűnök nyilvánosságra kerüljenek, cinkosok közt vétkes, aki néma."

Maday Antal így látja:

"Valakinek ki kell üríteni azt a bizonyos bilit, mert az embereknek nem árt tudni, hogy hogyan kopasztják meg az adófizetőket és hogy kik azok. Egy országot tett zsebre a NER, egy ország vagyonát kezelik sajátjukként. Mivel 10+ éve képtelen az ellenzék egy vállalható és választható vezetőt kinevelni, ez igaz. Attól viszont még ne tekintsük ezeket a NER-kegyenceket a jóemberek csoportjába. Semmi keresnivalójuk nincs a közéletben. Amit itt most lát az a NER-érzékenyítés."

Koselák Katalin felszólított:

"Nekünk mindegy, ki képes a jelenlegi kormányt leváltani, csak tegye meg már valaki!! Felőlem maga az ördög is lehet, még az is jobb."

Mondja el véleményét, írjon olvasói levelet az [email protected] e-mail-címre vagy kommenteljen bátran az Mfor és a Privátbankár Facebook-oldalán!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!