2007. július 3. 07:32

Újra vett az olajcég, és egy nagy adag részvényt kölcsönadott. Aztán majd újra vesz és újra kölcsönad. Míg egyszer csak azt veszi észre, hogy már nem maradt részvény a piacon. Igaz ez kissé ronthatja a pénzügyi eredményt, de nem mindegy, csak magával és az OMV-val tolt ki, a befektetők jól jártak [smiley=217/]

A MOL Nyrt. ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2007. június 22-én közzétett tőkeszerkezet optimalizációs programja keretében, 2007. július 2-án megegyezést írt alá az MFB Invest Zrt-vel 10.933.000 darab saját részvény kölcsönadásáról, mellyel befolyása 10 százalékra nő. A részvények transzferálásáról külön bejelentésben tájékoztatjuk a tőkepiaci szereplőket.

Ugyanakkor a program keretében 2007. július 2-án 508.574 darab MOL részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén az ING Bank Zrt., mint befektetési szolgáltatók közreműködésével 27.902 Ft/db átlagárfolyamon. A tranzakciót követően a társaság 9.887.690 db "A" sorozatú valamint 578 db "C" sorozatú részvényt birtokol.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.