TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Újra vett az olajcég, és egy nagy adag részvényt kölcsönadott. Aztán majd újra vesz és újra kölcsönad. Míg egyszer csak azt veszi észre, hogy már nem maradt részvény a piacon. Igaz ez kissé ronthatja a pénzügyi eredményt, de nem mindegy, csak magával és az OMV-val tolt ki, a befektetők jól jártak [smiley=217/]

A MOL Nyrt. ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2007. június 22-én közzétett tőkeszerkezet optimalizációs programja keretében, 2007. július 2-án megegyezést írt alá az MFB Invest Zrt-vel 10.933.000 darab saját részvény kölcsönadásáról, mellyel befolyása 10 százalékra nő. A részvények transzferálásáról külön bejelentésben tájékoztatjuk a tőkepiaci szereplőket.

Ugyanakkor a program keretében 2007. július 2-án 508.574 darab MOL részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén az ING Bank Zrt., mint befektetési szolgáltatók közreműködésével 27.902 Ft/db átlagárfolyamon. A tranzakciót követően a társaság 9.887.690 db "A" sorozatú valamint 578 db "C" sorozatú részvényt birtokol.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.